- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневерява ли ми?
Значи първо здравейте на всички. Значи аз и приятелката ми живеем на 50-тина километра разстояние. Виждаме се почти всеки уикенд, но последният нещо ми наби на очи. Дойде със свои приятели на дискотека в моят град, аз бях на работа по това време, обадих и се и я попитах дали като свърша ще може да дойде да ме вземат, но тогава тя ми отговори че не зависело от нея и нямало да може. Добре, това беше първото нещо което ми направи впечатление. Каза че ще ми се обади на следващия ден, не го направи, извинението и беше че забравила. Когато я целувам по бузата тя дори не ме и поглежда, постоянно е изнервена и когато се опитам да поговоря с нея и да я попитам какво е станало тя веднага се ядосва и започва да ми натяква че се опитвам да се закачам със нея. За 3 дни не успях 1 път да я накарам да се усмихне а в един момент просто и дойде СМС и все едно видя любовта на живота си. Моля ви помогнете защото направо ще се побъркам. Обичам я страшно много и не искам да я загубя, бих направил всичко за нея но съм и казал че само изневяра няма да простя. Благодаря предварително...
ПМС?
Поговори с нея.
Малко от нас имат роднинска връзка с Нострадамус,което ще рече- трудно можем да помогнем.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Ние откъде можем да знаем?
Да, действията й са съмнителни, но сам трябва да разбереш.
Не ѝ прощавай. След време ще си доволен от своя избор.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Щом не цени вниманието ти, да хваща пътя. Ще намериш някоя, която ще се радва на твоите sms-и и на твоето присъствие до нея.
Как може да обичаш някой, когато очевАдно той (в случая - тя) не те обича ? Остави я навреме, преди да са станали още разни циркове, неприятности, сцени, или пък да хлътнеш още повече по нея![]()
Опитвал ли си се да правиш секс с нея.. а да я задоволиш...?
Кажи й как се чувстваш,когато се държи така с теб.После я попитай дали иска да сте заедно.Ако каже "да"-поискай й обяснение за всяко нейно действие,което те е накарало да се усъмниш в нея,ако каже "не",знаеш какво да правиш.
Поговори с нея и сам прецени дали си заслужава да сте заедно.
Може да има проблем някакъв, да е в лош период. Поговори с нея, нищо не губиш.
Момичетата са голямо огледало на това,как се развива живота ти.Ако цъфтиш с динамичен и интересен живот,ще се лепят като сираци около теб,ако ти потъва кораба ще те гледат високомерно и няма да си им вариант. Някъде в теб е причината,че не те има за нещо интересно и не и представляваш някакъв интересен субект.Има някой по интересен на сегашен план,който предлага повече цвят,това е.
Според мен си стягай твоите си багажи в живота и такива като нея,ще има по две със същото име.
Тва,че може да ти изневерява е най-малкия проблем,който може да те плаши
Последно редактирано от sneering : 06-17-2013 на 19:25
Не е нужно да ти изневерява - може просто вече да не си пада по теб![]()
Според мен първо да поговориш с нея и да я питаш защо се държи така с теб, в зависимост от отговора й реши какво да правиш.
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!