Значи първо здравейте на всички. Значи аз и приятелката ми живеем на 50-тина километра разстояние. Виждаме се почти всеки уикенд, но последният нещо ми наби на очи. Дойде със свои приятели на дискотека в моят град, аз бях на работа по това време, обадих и се и я попитах дали като свърша ще може да дойде да ме вземат, но тогава тя ми отговори че не зависело от нея и нямало да може. Добре, това беше първото нещо което ми направи впечатление. Каза че ще ми се обади на следващия ден, не го направи, извинението и беше че забравила. Когато я целувам по бузата тя дори не ме и поглежда, постоянно е изнервена и когато се опитам да поговоря с нея и да я попитам какво е станало тя веднага се ядосва и започва да ми натяква че се опитвам да се закачам със нея. За 3 дни не успях 1 път да я накарам да се усмихне а в един момент просто и дойде СМС и все едно видя любовта на живота си. Моля ви помогнете защото направо ще се побъркам. Обичам я страшно много и не искам да я загубя, бих направил всичко за нея но съм и казал че само изневяра няма да простя. Благодаря предварително...