.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Момичета

Unhappy Момичета

Здравейте имам един проблем:С едно момиче се харесвахме, но тя искаше да се опознаем да свършим училище и тогава да мислиме за някаква връзка, всеки ден си пишехме бяхме като брат и сестра,много искахме да тръгнем.Преди една седмица се запознах с друго момиче, с което още от както се видяхме се харесахме много, беше перфектното запознанство(запознахме се на седемте рилски езера-на последното езеро) и естествено след няколко дни почнахме да излизаме заедно.Аз съм много добър приятел с момичето което ме харесва и не искам да я наранявам изобщо,кажете ми какво да правя?

Брат и сестра ще стават гаджета
    По темата: опознай и другото момиче след като явно другата не дава зор да тръгвате пък ще видиш. Плюс това може да те разиграва малко щото хем те харесвала ама не иска да сте заедно...
    ПП: на колко сте?
    Shh...<3

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    И коя харесваш последно?

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Мисля,че трябва да се разбереш със себе си и да осъзнаеш чувствата си.Само тогава ще можеш да избереш.Ако избереш второто момиче,ще нараниш първото и обратното.Неприятни последствия от действията ти ще има поне за 1 човек и трябва да го приемеш.Гледай,обаче,да не постъпваш като пълен селянин,а да сложиш край на отношенията ти с едното момиче като възпитан човек.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от anotherteen Виж мнението
    Здравейте, кажете ми какво да правя?
    Мисли.

Втората с която излизам сега..

Влюбен съм в момичето, няма как да избера другата, въпроса е как да и кажа да не я нараня?

Кажи ѝ, че докато тя се е двоумяла за връзка с теб, се е появило друго момиче, което е било убедено, че иска да е с теб

Цитирай Първоначално написано от r0073x Виж мнението
    Кажи ѝ, че докато тя се е двоумяла за връзка с теб, се е появило друго момиче, което е било убедено, че иска да е с теб
    +
    Shh...<3

2-рата Братле, първата е неква зубърка дето за нея е по-важно училището от колкото ти, така че действай с момето от 7-те рилски !

Голям фен Аватара на nevermind...
    Цитирай Първоначално написано от KyMaJluCa Виж мнението
    2-рата Братле, първата е неква зубърка дето за нея е по-важно училището от колкото ти, така че действай с момето от 7-те рилски !
    Тоя е пълен кретен, не го слушай. Според мен трябва да избереш момичето, което познаваш от повече време, защото не я знаеш тая каква ше излезне. Но пък има и една много точна мисъл на Джони Деп “if you love two people at the same time, choose the second. Because if you really loved the first one, you wouldn't have fallen for the second.”, ама ти си на 14 к'во ти пука ениуей...

Ми ето виждаш ли Джони Деп споделя моето мнение

Ако не можеш сам да си избереш, а питаш форума, просто ги изгони и 2-те и мини в частта с здравните проблеми и напиши тема болен от чекии. Питаш нас, как бихме постъпили, еми направи една анкета и ние ще ти изберем гадже!

Цитирай Първоначално написано от New_Teen_Mashine Виж мнението
    Ако не можеш сам да си избереш, а питаш форума, просто ги изгони и 2-те и мини в частта с здравните проблеми и напиши тема болен от чекии. Питаш нас, как бихме постъпили, еми направи една анкета и ние ще ти изберем гадже!
    _|_

Мега фен Аватара на 102
    Е не започвай веднага с чикиите де.

Мерси за съветите, ебатти сте пичовете, иначе казах на двете какво става и ходя с втората, а с другата съм приятел. ^_^

Цитирай Първоначално написано от anotherteen Виж мнението
    _|_
    Колко си мил, предполагам си потомец на пинчери нали

еми след като т е казала, че ще види, когато свършите даскало, значи сама си е изпуснала шанса! кажи й, че вече не изпитваш същото към нея както в началото и така

Цитирай Първоначално написано от nevermind... Виж мнението
    ама ти си на 14 к'во ти пука ениуей...
    ами така си е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си