.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Супер фен Аватара на lDoLLl

Crest Whitestrips - мнения?

Здравейте,
    от известно време се чудя дали да не ги пробвам, в щатите са доста популярни, обаче видях, че ги продават вече и в България и сериозно обмислям да ги пробвам.

Интересува ме някой от вас пробвал ли ги е, ако да - какви са резултатите?
    Четох разни мнения в интернет, снимките before/after са наистина впечатляващи (като за домашна процедура за избелване), повечето хора са супер доволни, имаше и такива с оплаквания, зъбите били ставали по-чувствителни по време на избелването, но това ми се струва нормално при такава процедура.
    http://3.bp.blogspot.com/-QJs8r8erQa...Dw/s1600/2.jpg
    Някой има ли опит с такива неща? Ще се радвам на мнения и впечатления
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

Бях писала и в една друга тема. Аз ги ползвам и засега съм доволна, 7-8 лентички съм изразходвала.
    Наистина зъбите стават по-чувствителни, но поне при мен не е нищо фрапиращо (по принцип не съм с чувствителни зъби, така че при други болката може да е повече). Аз лично смених избелващата ми паста със Сенсодин докато ползвам лентичките. В интернет бяха препоръчали, че може да се започне с паста за чувствителни зъби седмица преди лентички, един вид да се подготвят зъбите.

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Колко струват и къде могат да се намерят тези лентички ?

usa-kozmetika.com или http://crest-bg.com/

Само че не винаги имат всичко в наличност. Що се отнася до цената - зависи от вида на лентичките.

Голям фен Аватара на monroe999
    гледах в сайта crest-bg, всички комплекти са с по 56 ленти, т.е. процедурата е 28 дни, а след това резултати как са? след колко време се предполага, че трябва да се използват пак?
    и да, ясно ми е, че не трябва да се пуши, пие кафе, червено вино и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си