.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    horimiya
    Guest

Question Помощ езикова след 8ми клас

Здравейте наскоро завърших основно училище с успех 5.27. Поради лични причини неможах да кандидатствам след 7ми клас и сега си блъскам главата къде да кандидатствам. Може ли некой да ме насочи към некое хубаво езиково училище в София което да ме приеме след 8ми клас мислех си за 18 СОУ или 2езикова ама едвали приемат след 8ми клас...та моля кажете некое хубаво езиково ;д

След 8 клас за да влезеш в езикова трябва да направиш изпит иначе само професионални те уреждат

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от teenagexdramaxqueen Виж мнението
    След 8 клас за да влезеш в езикова трябва да направиш изпит иначе само професионални те уреждат
    не я слушай
    иначе не мога да ти помогна

Ей селяк и аз те обичам :*

anonymous895156
    Guest
    Ти си селяндур

От София съм ;* ахахах Димитринкеееееееееее

anonymous895156
    Guest
    Селяндур е душевно състояние, малка пачавро.

Селяндур – Живее навсякъде, най-много са в средните и големите градове. По селата не виреят (няма кой да ги търпи) // ЕЕ как е в Димитровград пхахах :-* Душицо аре спри се , не виждаш ли колко пъти те затапих !

anonymous895156
    Guest
    Моля те да спреш да се излагаш, достатъчно се изложи с деЦките дискотеки

Аз спрях .. ТИ ЗАПОЧНА мухахаха

bulgvar
    Guest
    Аз спрях .. ТИ ЗАПОЧНА мухахаха
    Не знам дали осъзнаваш колко глупаво изглеждаш отстрани.

Ми кажи кво да направя като тоя всезнайко ми коментира всяка една тема ... Омръзна ми вече

bulgvar
    Guest
    Ми кажи кво да направя като тоя всезнайко ми коментира всяка една тема ... Омръзна ми вече
    В случая ти си първата, която започва да обижда. Като те дразни, не му обръщай внимание. Дори мисля че форума има опция за игнориране.

horimiya
    Guest
    Ем аз в професионална неискам да ходя ..;дд но се пак може ли да ми препоръчете некое дасколо д;

horimiya
    Guest
    Оо това изглежда добре ;д а значи казваш , че трябва да правя изпит за да влезна в езикова...дали в 2ра англ. ще ми пуснат изпит смисъл нали завършила съм основно и дали заради това не биха ме пуснали да изпит.. ;д (доста залутано го обясних ;д)

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от horimiya Виж мнението
    Оо това изглежда добре ;д а значи казваш , че трябва да правя изпит за да влезна в езикова...дали в 2ра англ. ще ми пуснат изпит смисъл нали завършила съм основно и дали заради това не биха ме пуснали да изпит.. ;д (доста залутано го обясних ;д)
    НЕ Й ВЯРВАЙ
    ЩЕ СИ СЪСИПЕШ ЖИВОТА, АКО ВЛЕЗЕШ В НЕЙНОТО УЧИЛИЩЕ

horimiya
    Guest
    а 2ра анлг. ? :Д дали ще ми позволят да направя изпит по англ. ;д щото наскоро ходих до 31во Сучем и те ми казаха че след 8ми не приемат и защото съм завършила основно и не са могли да сравнят учебните планове..

Еми аз ти казах каквото аз знам.. На мен са ми казвали ,че не може без изпит .. ;д Една приятелка иска да учи в немската и там също са и казали , че трябва да се изкара изпит след 8 клас , за да може да влезне в паралелката . Ако си смела и вярваш , че можеш да изкараш изпита се пробвай .. Ако ли не трябва да си намериш друго училище ( професионално или непрофилирана паралелка )

Цитирай Първоначално написано от horimiya Виж мнението
    Кое му е доброто на онова у-ще с бал 20 не разбирам само защо @teenagexdramaxqueen си прави реклама на даскалото...

Мое мнение

Супер фен Аватара на Your.Passion
    teenagexdramaxqueen ,dear това ,че си от София не те прави възпитана.Селянката си ти в случая.И той нямаше предвид това ,че примерно си от село,а държанието и това на какво ниво ти е възпитанието Научи се да пишеш.А и by the way ,за препинателни знаци чувала ли си или не?

Относно темата.Аз знам ,че вече не можеш да кандидатстваш, ако си изпуснал/а след 7 клас.Само и единствено в професионално.

Окей мила , но .. за препинателни знаци не ми говори,защото ти си ги насложила къде ли не :Д teenagexdramaxqueen ,dear това че си от София не те прави възпитана. ( така трябва да е .. научи къде НЕ се слагат запетаи .. не винаги пред
    ''че '' се слага запетая ;д айде чао

А И ТОВА ЧЕ СЪМ ОТ СОФИЯ МЕ ПРАВИ ВЪЗПИТАНА :*
    Последно редактирано от teenagexdramaxqueen : 06-17-2013 на 18:53 Причина: грешка

anonymous895156
    Guest

Wink

Чета и просто се отчайвам от живота,сериозно...на тийн кифленцето не му разбрах една дума...ма една....сериозно,речта е да можеш да изразяваш мисли,чувства и да комуникираш...ама....dafuq!!?Тол ова много изречения,а толкова малко вложена в тях мисъл...мда,много обичам така... ;д
    Последно редактирано от gasaiyuno : 06-17-2013 на 20:15

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си