.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Страх от забременяване

Хора понеже съм голяма паника искам да попитам .. Днес правихме с приятеля ми секс и малко преди да свърши го извади и свърши на корема , но малко се стече надолу , но без да е попадало в вагината, след това се избърсах и се измих . Има ли някаква опасност ?

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Абе ти нещо...много ясно,че не си

BuBy

Просто много се паникъосвам. по принцип слагаме презерватив преди края , но го правим и без от време на време .. и сега около 20ти трябва да ми дойде и винаги се страхувам

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    мисля,че е време да мислите име на бебенцето

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    кръстете го на мен плссс

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Не слагайте презерватив само на края,а през цялото време,за да си спокойна...

Благодаря за успокоението , а тези които се присмиват нека да им дойде до главата , тогава аз ще се смея

А нищо чудно да им дойде до главата , Violenza ви го каза - бедна сексуална култура ... Още преди да водя полов живот ,много съм чела , много съм се интересувала ,за да не изпадам в подобни ситуации .. Като толкова се паникьосваш , нищо чудно да се стресираш в повече , да ти закъснее и тогава не знам .. чудо :Д Не се панирай толкова ,като толкова се страхуваш , пий противозачатъчни ,знам ли .... някакви други контрацептиви ...Направи си тест,за да си спокойна ..и с тоя стрес си докарвате главоболия за без нищо после .. .. . .

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Много интересно как имате страх от забременяване, но това хич не ви спира да правите секс без предпазни средства.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ми пазете се през цялото време,кво е тва само в края?! Веднъж ще стане белята,ама цял живот ще си патиш.
    maDamn

Направих си тест , отрицателен е . По принцип и аз чета доста , но колкото и да се успокоявам все има кампка съмнение и паника .

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Даже и тест не знаеш кога се прави, пък се считаш за много начетена.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Тест, моето дете, се прави най-малко 14 дни след рисковия полов акт. Пропуснала си да прочетеш някои важни информации.
    maDamn

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LucyIncrediblle Виж мнението
    Благодаря за успокоението , а тези които се присмиват нека да им дойде до главата , тогава аз ще се смея
    a защо не си .................................................. ..

Правих тест не заради този случай , а защото преди близо месец също го правихме така и сега около 20ти трябва да ми дойде и затова направих тест , за да видя . А сега ме наболява кръста , излязоха ми пъпки и много ми се яде сладко и гърдите ме болят така че ... Мисля че ще ми дойде )

Цитирай Първоначално написано от bloodfrozen Виж мнението
    Даже и тест не знаеш кога се прави, пък се считаш за много начетена.
    И несъм казала , че съм много начетена казах , че се интересувам едно е да се изкарвам едва ли не професор на тема ''секс'' друго е да кажа , че чета когато ме интересува нещо .

Мега фен Аватара на baby_baby
    Няма никаква опасност щом не е свършил в теб

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си