Сега хора искам да споделя разни работи от живота. Започвам с това, че съм стеснителен и леко притеснителен, когато съм в някаква компания/събиране с непознати хорица(с участието на момичета). Рядко срещам нормални момичета, ползващи това което имат а не претендиращи с това което нямат. Идеята ми е, че не мога да си намеря гадже по простият факт, че не съм спонтанна личност. Не се притеснявам от зарязване ами по-скоро от 1-вата стъпка и по вероятност неловката ситуация при отказ. Не съм тъп, не съм грозен, не съм дебел, просто не съм доминираща личност и принципно така си ми е добре с изключение на проблема ми в момента. Не съм изпаднал да си хвана 1-вата срещната, която съм сигурен, че ще приеме. Просто искам да го направя за себе си, тоест искам да изпразня резервоара с празни емоции и да го насоча към някакъв определен човек, освен семейството и приятели(на които държа естествено). Също така искам да обръщам внимание на друг човек, а не да седя на компа чудейки се какво да правя с живота си. Може да се каже, че съм геймърче, но не водя заседнал живот на стола(да пикая в шишенце и други глупости), спортувам частично и предполагам през ваканцията цялостно. Ще е хубаво да ми предложите някакви "мехлеми" за преодоляване на тази спеканост при първата стъпка, а може и как да и вземем телефонният номер. Принципно съм харесал едно момиче, не го познавам лично, но познавам 2ма души от класа И. Не общува с хора на спирката спрямо другите, изглежда скромна и има чар. Изглежда спокоен човек, не знам със сигурност и бих искал да я заговоря, след като имам обща тема, че познавам 2-ма от съучениците И. Ще се радвам, че ще изчели проблема ми, защото аз нямам навика да чета толкова, колкото в момента съм написал. Нито съм тъп, нито съм грозен, нито нищо(надявам се естествено хехе . Ако сте решили да търсите правописни грешки, ако намерите ще ги приема и ще се поправя, моля без тролове, весели сте, но не сте винаги на място. Благодаря за вниманието и ще чакам отговор, много поздрави на всички )