- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мили жестове?
Здравейте, нов съм в сайта и не знам дали има такава тема, за това се извинявам предварително ако има. Та проблемът ми е, че с гаджето ми постоянно се дрънкаме за глупости. НА по 15 - 16 години сме, но не сме от един град и това малко ни пречи. Тя обича постоянно да й доказвам, че я обичам, а за мен е малко трудно, защото вече идеите ми свършиха. Нямаме възможност да се видим или да отида при нея, за това ще ви помоля да ми дадете някакви идеиМерси предварително.
Какво си тровите живота на 15-16 години с връзки от разстояние... Пък и колко да я обичаш на 15-16 , още повече като главно си комуникирате в нета... Но ако си толкова твърдоглав, че решиш да продължиш да се измъчваш с тази "връзка" моите предложения са -
1. - Направи и CD с готини песнички, сложи го в готина кутийка, направи на фотошоп някаква готина заглавна обложка за CD holder-а , напиши и любовно послание към микса и ги прати по куриер или по пощата.
2. - Направи и някакво клипче ( dafuq брат това , за което те моли звучи адски глупаво...) Идеи за клипчето...хмм..Може да си харесаш някаква любовна песен, да изрежеш аудиото и да направиш нещо като пародия на клипа или свой си клип, в който уж я пееш.
Не знам, за мен цялата идея на това "тя обича постоянно да и доказвам, че я обичам" ми е леко тъпа. Тези неща не се правят по принуда, трябва да го усещаш отвътре.
--------------------------------------------------------
Поговори си с нея по въпроса с доверието. Щом винаги иска да й доказваш нещо, значи ти няма никакво доверие и си мисли, че се зарибяваш с тая и оная от твоя град. А нея я използваш за между другото, колкото да си имаш играчка. Което е нормално за подобни връзки и са много отвратително нещо. Особено пък, като нямате възможност да се ВИЖДАТЕ? Онлайн връзка ли водите?
Изходът е - Кажи й, че имаш пълно доверие в нея, че й вярваш. И очакваш същото в замяна. Поговорете си по темата. Ако не може да ти даде доверието си, няма смисъл от тая връзка, само се натоварвате.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
То хубаво, че тя иска, да ѝ доказваш, че я обичаш, а тя прави ли това спрямо теб ?
Направи ѝ нещо сам и го прати по куриер.
Ама по начина, по който описваш ситуацията, тя ми изглежда като малка глезена кифла, която иска да има някой, който да ѝ тича по гъза и да ѝ вдига егото, а тя да се хвали пред приятелките си, че там някъде има някой, който е хлътнал по нея и прав всичко, което тя каже![]()
Знам, че си тровя живота както и тя на тия години, ама много здраво съм хлътнал, рано е от сега да казвам, че е момичето за мен, защото ще прозвуча детински, но знам ли бих искал да си остана с нея. Иска да й го доказвам, защото има нужда да го чува може би, не се хвали на приятелки кво правя и по колко пъти й го доказвам, не е такава. Да, глезла е, но не в тоя смисъл всичко си е в нормата, в никакъв случай не е кифла, която ги върти по 5 - 6 и е няква върти опашка, напротив. Има известни проблеми с доверието, защото много са я лъгали, а и разсъждава по детински. Ми да засега е няква виртуална връзка, но не мисля да оставя така нещата. Иначе мерси за идеите тва със cd-то не е лоша идея![]()
Със едно CD със сигурност ще оправиш проблема с доверието във вашата ВИРТУАЛНА връзка.
Помолих за идеи, не за мнения. Отстрани изглежда различно, така че не може да се коментира правилно : )
ако имаш възможност прати и голям букет цветя с куриер, ще я зарадва
nigga stole my bike