.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

девствен мустак

такам...имам девствен мустак и бих искал да ми споделите как да го избръсна,защото очевидно нямам опит,смисъл какво трябва да си купя(може и цените да споделите г/д),как точно да се избръсна и т.н.Мерси много на всички,които ми помогнат.

Град
    София
    Например самобръсначка !? Навсякъде по магазините се продават, използвай и гел или крем за бръснене.
    Don't tell me what I can or can't do !

Не можеш ли да питаш майка си или баща си?

Помоли баща ти да ти за помощ

Супер фен Аватара на AlokiNn
    На мен тази ми харесва http://www.framar.bg/product_review....CE%C6%D7%C5%D2 Аз се бръсна по посока на косъма по добре е 1вия път с кола маска поне аз де е*аваха ме другите момчета ама от 2рия почнах с самобръсначка важното е да не бързаш за да не се порежеш

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Забравих да кажа да използваш и пияна за бръснене http://www.nivea.bg/products/show/%D...B5%20Sensitive ето за нежна кожа след като се избръснеш си слагаш after shave lotion аз използвам на STR8 може и да използваш балсам http://www.nivea.bg/products/show/%D...reme%20Comfort който върви с пяната която ти показах по-горе

Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    На мен тази ми харесва http://www.framar.bg/product_review....CE%C6%D7%C5%D2 Аз се бръсна по посока на косъма по добре е 1вия път с кола маска поне аз де е*аваха ме другите момчета ама от 2рия почнах с самобръсначка важното е да не бързаш за да не се порежеш
    Не само ти се бръснеш по посока на косъма, а така се прави по принцип... разбира се освен ако не си някъв мазохистичен тип, който не му пука точно как ще изглежда...

Град
    Е там...
    тати ти няма ли да те научи?

Ходи си купи една еднодневка за 3 лева. Сега не ти е нужен крем за бръснене просто тъй като космите не са толкова твърди.Ще ти трябва лусион за следбръснене за да не си направиш някоя неприятна инфекция по лицето.Бръсни се по косъма за да не се появяват пъпки и подкожни косъчета.Гледай да не минаваш с бръснача много често през едно място тъй като кожата много загрубва ,а и ранички може да се появят.
    Йога и мъдрост

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Ба вие за едното бръснене ще го накарате да даде 30 лева бре
    Може да си вземеш една самобръсначка за 50ст. и пяна/гел за 4-5 лева. Балсамът не е задължителен, но препоръчителен.
    А относно горния пост - вярно е. Но по-добре да използва пяна или крем или там нещо, защото от ножчетата кожата може да се раздразни, не знаем каква му е кожата, а усещането не е приятно
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

аз съм на 14 и имам забележим мустак а и вече се интересувам от момичета и незнам дали ще мога да си намеря приятелка на която да не и пречи или задължително трябва да го махна искам да попитан женската част
    eminem forever

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Купуваш си едно bic-че и се радваш.

Или питаш баща си, не вярвам да ти откаже.

1.Бръсначка.
    2.Пяна/гел(от гела се слага по малко и се размазва обилно)
    3.Намокряш бръсначката.
    4.Плъзгаш бръсначката по посока на косъма, леко и нежно.
    5.След бръснене слагаш и афтършейв(after shave - след бръснене), аз използвам Адидас.
    Има вероятност да ти излезнат малки пъпки по кожата, но е нормално. А ако кожата ти е по-мека и нежна, често ще ти излизат и в бъдеще.
    т'ва е общо взето

ПП: махайте си мустаците бе хора, и оня дето пита дали да го маха - закакво ти е?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от vpowerrr
    ....
    ПП: махайте си мустаците бе хора, и оня дето пита дали да го маха - закакво ти е?
    Е попринцип съм чул, че до последно трябва да се държи.. (имам предвид до поносимото). За да не загрубява като цяло кожата по лицето.

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Момичетата така с необръснатите мустаци много ще ви харесат…

Махайте ги, докато е време.

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Цитирай Първоначално написано от Boyd
    Например самобръсначка !?

Аз се бръсна от доста време,но бях невнимателен и се бръснах 20 пъти контра и сега са ми излезнали пъпки по лицето,които стоят повече от 1 седмица а през това време немога да спра да се бръсна ... слагам си пяна,самобръсначка с 3 ножчета, и одеколон за след бръснене.. кажете някакъв ефективн крем за тези появи ли ми се пъпки ?

Цитирай Първоначално написано от Darkkiss Виж мнението
    тати ти няма ли да те научи?
    ne wsichki xora imat roditeli edni ne podurjat wruzka drygi sa gi zagybili , momcheto moje bi shteshe da pita bashta si , no qwno nqma tazi wuzmojnost... spored was zashto da go zadawa toq wupros ? -_-

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от dilyana.cska Виж мнението
    ne wsichki xora imat roditeli edni ne podurjat wruzka drygi sa gi zagybili , momcheto moje bi shteshe da pita bashta si , no qwno nqma tazi wuzmojnost... spored was zashto da go zadawa toq wupros ? -_-
    Щото го е срам да пита тате. Темата е дърта, айде чао.

Супер фен Аватара на mlakniwe
    -

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от afterforever Виж мнението
    Не само ти се бръснеш по посока на косъма, а така се прави по принцип... разбира се освен ако не си някъв мазохистичен тип, който не му пука точно как ще изглежда...
    Ако се бръснех по посока на косъма само, щях да си изкълчвам ръцете при всяко бръснене.

Не ми пука, че коментара ти е от преди 4 години, върни се и ми отговори!!!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Banned
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Ако се бръснех по посока на косъма само, щях да си изкълчвам ръцете при всяко бръснене.

Не ми пука, че коментара ти е от преди 4 години, върни се и ми отговори!!!
    истина , и аз се бръсна контра секи път и нямам проблеми

Повече от фен Аватара на mlf
    Питай някой познат или тати(най- добре)

Повече от фен Аватара на mlf
    И бтв моя има мустак и хипер ме дразни, така че по- бързо го махай :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си