- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с бившата му
Подай сигнал в полицията ограничителна заповед да поискаш.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Имам някои приятели, които са я виждали как се държи с мен, когато ме срещне някъде, както и 14 годишният ми брат, когото тя си позволи да оплюе. Но поне за жалба не се искат свидетели.
Обикновено когато я видя не и отговарям, дори не я отразявам, нямам желание да и доставям удоволствието да ме вижда ядосана и да и се обяснявам какво имам аз и какво няма да има тя. Тя вече си го знае.Първоначално написано от naksdy
Ок де, тормоза го има. Що пък не я предизвикаш. Следващия път като те засече, й кажи:
"Слушай какво мила, набий си го в тъпата глава, че той е МОЙ и САМО МОЙ! При мен ще се прибере, не при тебе. На мен ще подарява цветя и ще ме целува. А твоето място в случая ще е само да гледаш и да злобееш. Поне ако имаше малко срам не от нас, ами от детето си, нямаше да правиш така. Дете, което няма да види баща в очите на моя приятел, по простата причина, че не му е такъв, защото майка му е пропиляла шанса си и е отишла да си я начеше с някой друг. Така че приятен живот ти пожелавам, преследвай ме коооолкото си искаш, но освен да ме видиш в прегръдките на МОЯ приятел, нищо друго няма да постигнеш"![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
^ Май сериалите са ти дошли в повече...?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Приятеля ти толкова ли е замалял,та не може като мъж да я постави на мястото и? Май го устройва това положение и не иска да я маха от живота си,или е прекалено безхарактерен за да го стори?
Всичко се решава с 3-4 изречения,без да се стига до ония дебели мързеливи лентяи,полицаи ли как ги наричаха хората...
Приятелят й не може да направи нищо в момента защото е на мисия .
Добре, казваш, че даже те е блъснала с количката и ти препречва пътя. Ти какво правиш в тоя момент, обръщаш се и си тръгваш ли, какво?
В смисъл, аз даже бих я взел с насмешка и щях да я редя всеки път като я срещна.
Следващият път като ти препречи пътя, вкарай й един шамар, плювни я два три пъти, кажи й, че следващият път ще е повече и си тръгни, хахахха![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Шамар ,заплюваници абе човек става дума за момичета не за животни![]()
Запазваш смс-ите, емеилите, бележките и в районното.
Шегувам се, разбира се, ама ми е чудно как не са се изяснили досега. В смисъл с такова поведение, първите три думи, които ще ти дойдат на акъла, ще я заврат в кучи гъз и няма да иска да се покаже пред хора.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Добре, мен все пак ми е интересно Hollyто как точно е реагирала, когато се случват тея неща.
Нека тя да каже ама ако й е мълчала то онази се е настървали още повече
Купи си нож и я спипай като няма свидетели - не е нужно да я убиваш, но я наръгай здраво, вземи ѝ страха
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
В началото всичко почна от фейса, там ме намери и започна с писмата, аз не и отговарях, понеже не ми се занимаваше. Така като се замисля на нито едно съобщение не съм и отговорила, нито на обаждане.
Като я видя в някой магазин отдалече се правя на разсеяна, като ме бутне дори не я поглежда. Повечето случаи това става точно след работа и нямам сили да се занимавам с хора като нея. Веднъж съм си позволила да си изпусна нервите пред нея, беше точно след деня, в който е срещнала брат ми и го е оплюла ненормалницата, като че ли след това имаше малко затишие, но не след дълго, пак се започна. За сега до съд не ми се иска да стигам, понеже аз ще трябва да си плащам за адвокати и т.н. но ако я нябия или наръгам с нож (fentastz, искрено се надявам това да е било шега) тя определено ще ме съди, факта че е самотна майка ще и уреди безплатна защита и познайте кой ще трябва да плаща и за делото и за щетите нанесени от мен- аз. Не съм се опитвла спокойно да говоря с нея, понеже то е все едно да обясняваш на една овца, дори овцата може да вдене по-бързо за какво иде реч.
sneering, повярвай ми на него въобще не му харесва цялата тази ситуация, просто няма много неща, които да може да направи, докато е в Афганистан.
"Мъж се развел с жена си и се оженил за младата съседка. Бившата му жена решила да му отмъсти чисто по женски. Тя пък се омъжила за бащата на съседката и така му станала тъща! "
Тая очевидно е някаква психопатка, може би е по-добре да се обърнете към полицията и към социалните служби да и вземат детето, с такава майка нищо чудно да има психически отклонения за в бъдеще!
Днес подадох жалба, полицаят на гишето ми каза, че сега ще я привикат да си поприказват и ще и обяснят, че при още едно оплакване от моя страна, ще се стигне до съд. Надявам се да се стресне малко или много и да се спре.