Здравейте!
От много време виждам ,че непрекъснато го хвалите този 'Бочко'. Та мисля и аз да изпробвам нещо на 'Бочко' .
И искам малко повече инфо.
1.Самата марка скъпа ли е ? Имам предвид да не са 'златни' цените?
2.Какво освен кремове ,произвежда тази марка? (знам само за кремовете)
3.Само в аптеките ли я разпространяват тази марка?Ако не ,къде?
4.Доволни ли сте?
Ще чакам за мнения.Благодаря,предварит елно!
Златни са цените, закупуваш си го със златните монети.
Има шампоани, душ гелове, олио за тяло-все бебешки неща. Тази година пуснаха на пазара и слънцезащитни продукти. Може да ги намериш в бебешките магазини
Хаха,наистина ми стана смешно
Ако исках да гледам някой,които ми се прави на интересен,щях да отида в цирка.
Просто попитах човешки и ако не виждаш 'златни' е в кавички. Толкова ме изнервят такива като теб ,които не знаят ,но започват да отварят големите си усти и да говорят.Чао,не ме занимавай повече.
А сега към хората ,които наистина ще ми помогнат.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Има в почти всеки козметичен магазин. Кремчета, душ гелове и всичко, което изреди момичето по-горе.
Цените са ниски, предимно се водят "бебешка козметика". Аз съм много доволна от всичко, което съм си взимала.
Прочети повече тук: http://www.bochko.bg/
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
В ДМ също има продукти на Бочко.Има сапуни,шампоани,бебешки пудри.Цените почват от 0.80 за сапуни и стигат до към 8-9лв за слънцезащитен лосион.Всичко на Бочко е уникално.Пазарувай смело![]()
бочко принципно е за бебета - има кремове , сапуни , шампоани , алабала , но все повече ги изполват тия неша и по-големите , аз лично също.Продават се в бебешките магазини , както и в най-обикновените магазини като кауфланд , фантастико и т.н. на щандовете там с бебешки неща.Цените не са " златни " , съвсем нормални сааз лично съм доволна , понеже тва е бебешка козметика и уж се води , че е по качествно и няма вредни неща , а кремчетата им са много леки и миришат хубаво
![]()
Това са съвсем обикновени бебешки продукти и предлагат доста неща, от сапуни до слънцезащитни кремове. Сериозно ли не си чувала за Бочко, къде си живяла досега?
Да, да сигурно от един коментар разбра какъв човек съм! Да, не знам доста неща, но първо бих проверила в интернет.
http://www.bochko.bg/bg/%D0%BF%D1%80...BA%D1%82%D0%B8
Ползвала съм крем и шампоан. Горе долу съм доволна. За другите неща май става ясно от предишните коментари. : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Кремът им за ръце и лице, сапунът са супер.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
1.Самата марка скъпа ли е ? Имам предвид да не са 'златни' цените? не е скъпа марката
2.Какво освен кремове ,произвежда тази марка? (знам само за кремовете) шампоани за бебета ;d
3.Само в аптеките ли я разпространяват тази марка?Ако не ,къде? големите магазини (метро ,кауфланд ,била и др)
4.Доволни ли сте?да
Повечето хора просто обичат наготово да получават това-онова. Така мама ги е научила.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ