.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 70
    Мега фен Аватара на Chacho
    А, мисля, че достатъчно си разсъждава над това, на мен не ми е пречило навремето. Пък и щом пуска тема, в която е взел решение да се откаже от игрите, значи е обмислял отношението си към нея, нейното отношение към него, както и мястото им в живота си. Когато му дойде времето, сам ще се махне от тях. Нека открие как да си стимулира волята.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на 102
    "Нека открие как да си стимулира волята." - Добро.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    И аз играя мн по принцип, но моето е от скука, един път пак така от скука си делнах всичко. Иначе начина да се откажеш е - триеш играта, като ти се преиграе нещо, влизаш с 2-3 ИРЛ авери, правите 1-2 доти/лол/хон да ти мине мерака и това е.
    n00bs

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Играта не ти пречи на социалния живот... Момиче съм, играя WoW, имам приятел от година и половина, който също играе... Излизам си всеки ден с приятели, забавлявам се и прочие и въпреки това играя. Просто трябва да си преценяваш времето, няма нищо лошо в това да играеш нещо, но не трябва да ти пречи на останалите дейности ... Играй си, но излизай с приятели и тнт, играй примерно след като се прибереш. Аз поне така правя ..

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Chacho.. dellete няколко съобщения.. да говорим за Nostalgia .. destro 69 и wc 65 съм... и точно си търсех CP

По темата: Бате и аз бозя Л2.. поне по 4 часа на ден и по купони ходя, също така работя... и не ми пречи на живота.. Даже си ми е перфектен...!! Така, че не е от играта.. а от теб самият

ПослеДрас: chacho.. разревах се от смях брат

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Пич, събирам constant party в момента, знам за какво говориш Много хора сме дебнали Baium да го наточат на 1/3, та да откраднем raid-a с още 100 killa на воюващия клан, вместо да си прочетем за изпит.

L2 няма как да се играе без да си обвързан с много хора в играта и няма как да стигнеш интересното, без да отделяш по 10 часа на ден. Ама, кво да го правиш. Почвам танк и ще си grind-я по 2 часа на вечер когато мога.

Питаш ли ме кво ми беше, като на 2х server ми паднаха 2 каски DC докато още sever-а караше масово на B и A grade, сложих ги в clan warehouse-a и клан лидера ми, които имаше единствените withdraw права се ожени и заряза играта. Ред сълзи, ред сополи.
    Охх не не ... Но chacho e прав в Л2 или водиш 100 маймуни зад теб.. или си никой.. но според мен няма смисъл от оффи при това ГОД... играеш си Interlude (знам сървър с 3к он) или ц5 като Nostalgia..
    по 2-4 часа на ден.. и те боли фара..

ПослеДрас Но 2: Chacho Tempest и OOWW от azure (ако го знаеш) напуснаха вече.. Но сервера (Nostalgia) е як
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 06-18-2013 на 19:53
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на 102
    @AnarchyBoy, браво, така ударно се лекува пристрастяване към компютърни игри. Аз вече се отказах от въпросната игра, за която пишеш.

Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Играта не ти пречи на социалния живот... Момиче съм, играя WoW, имам приятел от година и половина, който също играе... Излизам си всеки ден с приятели, забавлявам се и прочие и въпреки това играя. Просто трябва да си преценяваш времето, няма нищо лошо в това да играеш нещо, но не трябва да ти пречи на останалите дейности ... Играй си, но излизай с приятели и тнт, играй примерно след като се прибереш. Аз поне така правя ..
    пак казвам има хора и хора, някой се пристрастяват лесно други не ))
    тука го обърнахме на constant party recruitment topic lol

@102 Брат, аз не вярвам в това "пристрастяване" .. Играеш за кеф.. (въпреки, че винаги съм ТОП, във всеки сървър) 1-2-5 часа на ден.. няма проблеми.. играл съм и по 20 часа на ден, играл съм и по 15 минути.. Всичко е в главата.. Стига да може да си го направи, няма да има нужда да спира да играе.. И ще си живее ..

Chacho: чакам си съобщението!
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
    Така и не разбрах,как игрите пречат на живота аз самия съм бозил уоу преди 4 години вече па и приятелка имах.Освен тва всички игри са помия не заслужават свободното ти време,по-добре с учебник с ръце или дъмбел отколкото пред монитора.
    Не съм вярвал ,че някога ще дадеш толкова смислен отговор , поздравления

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    @102 Брат, аз не вярвам в това "пристрастяване" .. Играеш за кеф.. (въпреки, че винаги съм ТОП, във всеки сървър) 1-2-5 часа на ден.. няма проблеми.. играл съм и по 20 часа на ден, играл съм и по 15 минути.. Всичко е в главата.. Стига да може да си го направи, няма да има нужда да спира да играе.. И ще си живее ..

Chacho: чакам си съобщението!
    Anarchy виж си съобщението защо е толкова трудно да я спра

Цитирай Първоначално написано от CauseTheScene Виж мнението
    Не съм вярвал ,че някога ще дадеш толкова смислен отговор , поздравления
    въпреки че съм нов в форума знам че понякога троллва и аз бях изненадан о.О
    Последно редактирано от Great Achievement : 06-18-2013 на 20:16

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от Great Achievement Виж мнението
    пак казвам има хора и хора, някой се пристрастяват лесно други не ))
    тука го обърнахме на constant party recruitment topic lol
    Еми що си от тоя тип тогава просто триеш играта и толкова... и излизаш с приятели (ако са ти останали някакви), за да се абстрахираш от мислите за играта. И аз съм имала периоди в които по цял ден на училище мисля само как ще се прибера и ще играя... просто трябва някак да се справяш с тия неща.

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Chacho
    Деба, тръгнах да съветвам автора и си навлекох неговия проблем. ;( Някой да ни помогне.

ПС: Ще изчистя кутията, само да видя кво да трия, че си пазя някви съкровения.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Деба, тръгнах да съветвам автора и си навлекох неговия проблем. ;( Някой да ни помогне.

ПС: Ще изчистя кутията, само да видя кво да трия, че си пазя някви съкровения.
    поздравления и добре дошъл в no sleep team

А бе цъкайте за кеф.. на Ц5 едно титан/арчър парти ;д по 2 часа на ден фарм. и 1 за ПиВиПи, е екстра..
    Chacho като изтриеш нещо.. пиши лично, да знам ,че може да говорим, направо..
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    А бе цъкайте за кеф.. на Ц5 едно титан/арчър парти ;д по 2 часа на ден фарм. и 1 за ПиВиПи, е екстра..
    Chacho като изтриеш нещо.. пиши лично, да знам ,че може да говорим, направо..
    усещам как се опитваш да се вмъкнеш в CP-то му =D

Ами то аз играя solo там,не че не познавам хора в сървъра.. но ми се играе с Българи..
    А моето старо CP играе на Cadmus.. до-колкото знам.. така че.. ндам.. опитвам се силно казано, но бих им помогнал с пари и power-lvl .. смисъл titan+fog+farm+c5 = imba и за pvp бих помагал... охх аз пък се изкарах ебати геймъра .. ;д
    Dr. Gregory House

areWeee
    Guest
    Играи докато ти исъхнат и окапят очите :д

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Мале, само като я чуя тая игра и ми става лошо.
    Поне два месеца само за нея слушах обяснения, ма шанса да се зарибя е близък до 0.
    Особено щом ми няма прекрасните еднокрили гадини ..

Та така де, какво означава не мога?
    Не можеш или не искаш?
    Не знаеш какво да правиш със свободното време ли?
    Играй мач, псувай народа, хили се в 9gag, рисувай, пей, играй брейк примерно, има милион и една занимавки.

Посети чужда страна, примерно Северна Корея.

Мега фен Аватара на draid
    И аз навремето кихах по 60лв за да играя wow, ама просто по едно време реших, че ще приключа и това е. Много е кофти като виртуалният живот измества реалния и всичко започне да се върти около дадената игра. Прекратявай докато е време.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Изтрий играта.

Продай / подари си aкаунта.

Това е първата крачка.

Абе вие тука сте некви резко спрели май? Я си намерете живот..
    |DC -Wild#Cat!!♥

Мега фен Аватара на Rabalka
    Как се играе Wow?И къде мога да видя каква е

според мен пък няма такова пристрастяване към игра, комютър и такива неща

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си