- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пристрастен към игра/без социален живот
А, мисля, че достатъчно си разсъждава над това, на мен не ми е пречило навремето. Пък и щом пуска тема, в която е взел решение да се откаже от игрите, значи е обмислял отношението си към нея, нейното отношение към него, както и мястото им в живота си. Когато му дойде времето, сам ще се махне от тях. Нека открие как да си стимулира волята.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
И аз играя мн по принцип, но моето е от скука, един път пак така от скука си делнах всичко. Иначе начина да се откажеш е - триеш играта, като ти се преиграе нещо, влизаш с 2-3 ИРЛ авери, правите 1-2 доти/лол/хон да ти мине мерака и това е.
n00bs
Играта не ти пречи на социалния живот... Момиче съм, играя WoW, имам приятел от година и половина, който също играе... Излизам си всеки ден с приятели, забавлявам се и прочие и въпреки това играя. Просто трябва да си преценяваш времето, няма нищо лошо в това да играеш нещо, но не трябва да ти пречи на останалите дейности ... Играй си, но излизай с приятели и тнт, играй примерно след като се прибереш. Аз поне така правя ..
Chacho.. dellete няколко съобщения.. да говорим за Nostalgia .. destro 69 и wc 65 съм... и точно си търсех CP
По темата: Бате и аз бозя Л2.. поне по 4 часа на ден и по купони ходя, също така работя... и не ми пречи на живота.. Даже си ми е перфектен...!! Така, че не е от играта.. а от теб самият
ПослеДрас: chacho.. разревах се от смях брат
Охх не не... Но chacho e прав в Л2 или водиш 100 маймуни зад теб.. или си никой.. но според мен няма смисъл от оффи при това ГОД... играеш си Interlude (знам сървър с 3к он) или ц5 като Nostalgia..
по 2-4 часа на ден.. и те боли фара..
ПослеДрас Но 2: Chacho Tempest и OOWW от azure (ако го знаеш) напуснаха вече.. Но сервера (Nostalgia) е як
Последно редактирано от AnarchyBoy : 06-18-2013 на 19:53
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
@AnarchyBoy, браво, така ударно се лекува пристрастяване към компютърни игри. Аз вече се отказах от въпросната игра, за която пишеш.
@102 Брат, аз не вярвам в това "пристрастяване" .. Играеш за кеф.. (въпреки, че винаги съм ТОП, във всеки сървър) 1-2-5 часа на ден.. няма проблеми.. играл съм и по 20 часа на ден, играл съм и по 15 минути.. Всичко е в главата.. Стига да може да си го направи, няма да има нужда да спира да играе.. И ще си живее..
Chacho: чакам си съобщението!![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Еми що си от тоя тип тогава просто триеш играта и толкова... и излизаш с приятели (ако са ти останали някакви), за да се абстрахираш от мислите за играта. И аз съм имала периоди в които по цял ден на училище мисля само как ще се прибера и ще играя... просто трябва някак да се справяш с тия неща.
Dr. Gregory House
Деба, тръгнах да съветвам автора и си навлекох неговия проблем. ;( Някой да ни помогне.
ПС: Ще изчистя кутията, само да видя кво да трия, че си пазя някви съкровения.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
А бе цъкайте за кеф..на Ц5 едно титан/арчър парти ;д по 2 часа на ден фарм. и 1 за ПиВиПи, е екстра..
Chacho като изтриеш нещо.. пиши лично, да знам ,че може да говорим, направо..![]()
Dr. Gregory House
Ами то аз играя solo там,не че не познавам хора в сървъра.. но ми се играе с Българи..![]()
А моето старо CP играе на Cadmus.. до-колкото знам.. така че.. ндам.. опитвам се силно казано, но бих им помогнал с пари и power-lvl .. смисъл titan+fog+farm+c5 = imbaи за pvp бих помагал... охх аз пък се изкарах ебати геймъра .. ;д
Dr. Gregory House
Играи докато ти исъхнат и окапят очите :д
Мале, само като я чуя тая игра и ми става лошо.
Поне два месеца само за нея слушах обяснения, ма шанса да се зарибя е близък до 0.
Особено щом ми няма прекрасните еднокрили гадини..
Та така де, какво означава не мога?
Не можеш или не искаш?
Не знаеш какво да правиш със свободното време ли?
Играй мач, псувай народа, хили се в 9gag, рисувай, пей, играй брейк примерно, има милион и една занимавки.
И аз навремето кихах по 60лв за да играя wow, ама просто по едно време реших, че ще приключа и това е. Много е кофти като виртуалният живот измества реалния и всичко започне да се върти около дадената игра. Прекратявай докато е време.
Изтрий играта.
Продай / подари си aкаунта.
Това е първата крачка.
Абе вие тука сте некви резко спрели май? Я си намерете живот..
|DC -Wild#Cat!!♥
според мен пък няма такова пристрастяване към игра, комютър и такива неща