- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с чужденки на морето
селяци.... не ми спамете темата а кажете нещо свястно ше ви е*а
Темата отдавна не е твоя, а на засегнатите мъжки егота.
Чужденки, българки, важното е да са палави.
Последно редактирано от DarkTemplar : 06-20-2013 на 19:50
Welcome to the Jungle...
На скандинавците им се отдава да правят добра музика.
http://www.youtube.com/watch?v=hZjZoJFTOoc
Инка . При мен нещата са различни аз съм наполвина германка и преди 2 години даго кажем нищо общо нямах с БГ ето тук идва тънката разлика .![]()
Виоленца нямала съм защото майка ми слд раждането ми се е оженила за немец и никога не се старала да ми говори за БГ произхода и ми и т.н . Не е като да съм живяла с истинският си баща например . Общо имам само защото баща ми е българин друго нищо общо нямам .
Ами хората се опитват да избягат от проклетия български манталитет. Големи родолюбци сте, ха-ха, ама иначе на родния си език трудно пишете![]()
Това е 'щото руските чистачи и стругаджии идват на почивка в България и си изкарват като царе (нормално, три твои заплати = 1 тяхна) - красивите и "елитните" няма да ги видиш по Черноморието.
Авторе, с питане по форумите никой не е станал Казанова. Хората са на почивка, за да се забавляват - ако си готин тип ще се забавляват с теб, ако не си остани с писането в тийна.
А бтв една девойка рускиня ми разправяше като идват на групови почивки тук по-опитните жени им обясняват да се пазят от българите, защото всички били "разгонени и опасни", хахаха. Там просто са в друга реалност, въобще не се свалят, както ние тук...
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Абе каквото и да разправяте в Слънчев бряг идват да се напиват и да се трескат друго не ги вълнува (говоря за хора около 16-20г.)
През лятото 2012 бях с приятели в Слънчев бряг по тия дискотеките където са в центъра като Amora, Iceberg и др. има най-много чужденци, ако това търсиш.. там висят повечето тийн
И всеки човек си има собствен идеал за другия пол, не може да посочите определена държава за най-красивите.
Повечето от руснаците където ги виждах по Слънчев бряг бяха с такива гейски прически с опашки отзад (тип фЕшънЧи казано за нас)
Имаше някакъв с джапанки в дискотеката, друг беше с анцунг и риза не пръскаха от стил момчетата, пхах
Няма се пострижат като мъже както ние в България 1-ви номер си праат некви причесчици![]()
Иначе по дискотеките за чалга като MANIA повече си бацат българи - в етажа на Хауса предимно наркомани мое да видиш
И също така ме нервират много тия къде са по 60кг. 30 ръка се събличат голи и се правят на културисти се напомпат малко в фитнеса и тогава да правят тея неща
И аре лято 2013 искам повече българи в Слънчев бряг се разбиваме![]()
Последно редактирано от tonique : 06-21-2013 на 16:35
Азис - Хоп [music]
Аз като момиче да кажа : Миналото лято в хотела при басейна ме сваляше един арабин и не ми беше изобщо приятно виж да ме сваля руснак приемам![]()