- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с чужденки на морето
Преди години, сега го удрям на почивка:Д
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
@Виолензита, обаче е с много изкривена представа![]()
Ами аз съм на мнение че мухлъовци има на всякъде . Не знам какво е имало предвит но аз съм на мнеие че хораат идват Бг да се забавляват и разпуснат в което аз не виждам нещо лошо . Все едно като някой дойде в Германия или в Италия не се държи така хаха.
Те рускините не се ебат тук, щото е лято и са отишли на майната си, а щото се ебат по принцип със и без повод.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ами не знам аз пък въобще съм нямало интемен допир с българин![]()
По скоро се издразних на твърдението че всички чужденци сме измет . Ми от и ние си мислим така за българите идващи в Германия хаха„
Може би е така. Но тук просто те идват с тази цел, с колкото от тях съм говорила, по-различно нещо не съм чула.
Евтин алкохол, никакъв контрол, купони постоянно, coffee shops.. eми...![]()
^Потвърждавам, че и аз съм чувал същото. Група шведкини ги питахме какво ги води към България. Ако не бяхме на по 16, а те на по 26-27-30, нямаше да сменям темата.![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ми то значи и ти ако отидеш някъде да се забавляваш ще те имат за измет![]()
Ама на тях това не им пречи![]()
Ми на тебе пък туристите в Слънчев пък каков ти пречат![]()
oх, не ме разбираш![]()
не говоря само за това, а за самото им държание, манталитет и т.н. Не отричам, че има и такива българи, ни най-малко ! :Д
Ама... не може в 5звезден хотел да се разкарваш гол и да се тръснеш целия в пясък на канапето, което сигурно струва,колкото целият им престой
Oбразно казано.
Другото, което ми е направило впечатление: семейство се храни в ресторанта, а детето им пълзи и яде всякакви боклуци от земята. Това масово се наблюдазва при тях. Или пък влизането им в ресторант по бански...
Е това с банските съм виждала и българи да го правят![]()
П.П имаш Лс ако не си го видяла![]()
Абе рускините по морето наистина са красиви и то много , ама руснаците са толкова гнусни .Целите са гадно бели като пуканки и пъпчасали,иначе са свестни . Аз забелязвам,че по Северното ни Черноморие има 4 пъти повече руски туристи от колкото по Южното.
Лайняно е, но не защото сме по- глупави от тях (ти самата ще чуеш техният английскои какъв е, заедно с всички др екстри), а защото те знаят как да оползотворят потенциала си, колкото и малко да е той (в някои случаи, естествено). Да, оправни са, ние нс сме, завистливи сме, винаги гледаме в паничката на другия и т.н., но не сме по- малко способни, грамотни и т.н.