- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Книга колекция - безсмислени разговори с жени
Щом търсиш полза, ще ти оставя аргументация:
Първо, не можеш да се вгледаш в себе си, а съдиш другите. Това е най-вече защото си съсредоточен върху реакцията на момичето и ти е станало една идея по-маловажно какво ще кажеш. Коментираш за един твой разговор, че:
"Тя се надявала, да "не разчитам на любовна среща или нещо подобно" и "Спокойно де, аз от жена на нищо неразчитам". Изглежда няма алтернатива на среща с момиче по друг начин и ти си много сърдит, сякаш била длъжна да ти даде шанс.
Ти си прецени мирогледа, аз само ще ти покажа противоречието, което се появява в друг твой разговор:
"егати чуденето, на мен ако ми предложат масажче веднага отивам ама вие жените сте странни, та не се знае какво ви харесва и какво не"
Говориш, сякаш ще се видите просто за един масаж и няма да стане кой знае какво, а същевременно твърдиш, че няма алтернатива на любовната среща. Следвайки стила ти с буквалните тълкувания. А той се забелязва в постовете във Фейсбук:
Предистория: Някво момиче иска масаж и някой да я гушка, според статуса й, и ти си й предложил.
-С удоволствие бих ти направил едно масажче.
-Ще се възползвам, да знаеш.
След това коментираш, че е искала, предложил си й, съгласила се е, ама не се е появила, от което си вадиш извода, че жените не знаят какво искат. В очевиден хумористичен статус.
А защо всъщност държиш да ти се казва отрано, дали момичето си има приятел или не? Не мисля, че е длъжна да ти издава такава информация, но по-важното е, че ти не си си я поискал. Какво, намекнал ли си й, че й се сърдиш после? Уж не си могъл да четеш мисли. Това ти е коментара на същия този разговор.
На някакво друго момиче пък си му предложил да се запознаете и е казала да може. После си я питал след 2 месеца отново (още не сте се били запознали преди това, може да е забравила) и тя е казала, че не иска. И оттам нататъка тълкуваш, че си противоречи, не може да говори в прав текст и подмяташ, че (й) липсва логика. "Може" обаче не означава задължително да. И ако не си те спомня, не те чувства близък, ще ти каже, че не иска. И всъщност ти го е казала достатъчно директно, та грешно тълкуваш, че не може да казва НЕ.. Е, може, просто не го е казала по-рано. А този, който е бързал да чуе отговора, си ти, тъй че нея не я бърка кога ще ти каже, не е длъжна да взима решение толкова бързо.
Мога и още неща да кажа, но не искам да съдя избора ти на вярвания и гледище толкова. Почти съм сигурен, че се занимаваш с pickup. Адмирации за това. Но има и други неща в живота освен pickup. Не всичко е социален статус, не всичко е непоклатимост и мъжки характер, не всичко е чукане и плътски желания, както и не всичко е изковано от маски от жестове и словесни игри, криещи подлежащите намерения. Дон Жуан Библията не е лошо четиво от жанра, но ти препоръчвам философска литература да разгърнеш. И се пази от сексизъм и обсебване с темата за секса, като това не означава да си отрежеш хуя и да се откажеш от себе си, а да намериш място и за другите теми от живота покрай него.
Ако греша, ще се радвам, но прекалено много влизаш в стереотипа на пикъп артистче.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.