.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Благодаря за отговора, изненада ме, това показва че наистина си прочел нещата и си помислил

По принцип грешиш за мен, но това няма как да го знаеш, явно разговорите показват това. Изобщо не се занимавам с пикъп, даже напротив, вместо да мисля разни схеми и да се чудя какво да кажа, аз се обръщам директно и искрено към жените. Това се вижда в много от разговорите.

Искам да обърна внимание и на това, че повечето разговори не са опит за свалка. Ти се хващаш че съм "сваляч" само заради няколкото по-открити флиртове. Да има и такива, но повечето разговори са други и показват абсурди от различно естество. Включително има и такива, където жената проявява интерес към мен т.е. тя ме сваля. Но пак не се стига до никъде, защото жените по принцип не могат да свалят. Не им се налага да го правят, затова не са се научили.

Относно първия ти коментар. Как разбра, че според мен няма алтернатива за любовна среща? Точно обратното - според жената няма алтернатива и тя затова ме предупреди "да не се надявам". А аз просто исках да се видя с нея, какво толкова търси слон под мухата. Отговорът за мен беше абсурден.
    Я да видим според теб как се очаква да реагира един мъж, ако предложи на някоя жена да се видят, а тя му отговори с "недей да разчиташ на любовна среща". Аз не ходя с табелка на челото "искам любовна среща", нито пък съм приготвил кутия с презервативи. Поискал съм просто да видя някое момиче, а тя се хвърля с такива абсурдни обяснения... ок.

В примера с масажа също не виждам нищо лошо, но само аз мога да знам за себе си, че съм искал само масаж, след като само това съм предложил. Но повечето хора си мислят, че съм щял да я притесня и по друг начин, което реално са предразсъдъци. Съгласен съм че може да има противоречие, но за това не съм виновен аз, а човешките предразсъдъци.

За някои неща си прав де, прекалено много отношение очаквам от едни интернет разговори, които нямат голямо значение. Примерно ако се разтегли разговора в 2 месеца отношението съвсем изветрява и не може да се очаква нищо.
    Последно редактирано от emiliandechev : 06-18-2013 на 21:41

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си