Такаа .... да започна от самото начало . От 1 до 5 клас бях доста закръглена (грух-грух) , но в 5 клас доста отслабнах. Сега имам само едно коремче, което ме дразни и искам да го сваля (това е друг въпрос). Сега съм на 14 години в 7 клас. Моята най-добра приятелка (казва се Алекс) е доста "по-готина" от мен. Нея всички момчета я харесват. С който се запознае - на другия ден е лудо влюбен в нея.... Може би е заради това, че се прави на недостъпна. Не знам защо я харесват, тя наистина обижда всички и ги пренебрегва - не й пука за никой. Но всичките й дрехи са от мола и са наистина хубави. Всички я имат за богата. (не, че аз съм няква бедна или нещо, моите дрехи също са от мола, от всякъде където си поискам, имам всичко което искам - таблет, нов телефон, лаптоп, плазма и т.н., а тя просто се фука с това което има, примерно ако й купят някъф евтин лаптоп от 500 лв, казва, че е бил 1500 ама е намален, защото баща й продава коли и всички скачат от радост, поздравяват я и т.н., а ако на мен ми купят някъф лаптоп от 1500 лв, Алекс казва - мою е по-хубав, татко казва, че колкото е по-малък, толкова е по-подходящ ) тя ако каже нещо, примерно някой слух, веднага се разнася из всички, ако намрази някой, вскички го намразват. Тя контролира всички, копира каквото й хареса от всеки. (да кажем някой харесва групата 1D и тя вече пощурява по тях, пише си на ръката 1D, дори да не знае нищо за тях и как се изписват имената им ...) . Може би заради недостъпносста и това, че има хубава фигура. Не знам защо още стоя с нея, тя се мисли за много важна и постоянно ми се подиграва за нещо - имала съм сляти вежди, имала съм твърде голям пъп или в носа ми имало много косми, била съм дебела, нямала съм тен т.н. ... а като се гледам нищо ми няма, само си измисля и непрекъснато ме излага пред всички, а като се изправя срещу нея и й се разкрещя, всички защитават нея ..... Таа въпроса ми е как да мина такова момиче, как да накарам другите да видят каква е всъщност и аз да имам гадже, като всички харесват нея, сега сме в лятната ваканция, мога да отслабна още, HELP ?! (Може и някаква лесна диета или упражнения)