- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Размера на устните ми се променя
Някой може ли да ми обясни защо ми се променя лазмера на устните?! От известно време ми се случва и то разликата е огромна. Друго, което съм забелязала е, че след купон (незнайно защо) на следващия ден са ми почти двойно по-големи и са така ден- два и после стават малки отново. Мислех, че завесе колко течности съм пила, но се направих експеримент и не е от това. Някакви предположения?![]()
ако не се наспиваш, стават така
моите, понеже аз и по принцип имам плътни устни, са като гофретки всяка сутрин![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Ядеш ли много солени храни? Примерно като ходиш на кино и си вземеш пуканки (при мен поне почти винаги става така), след това устните ти са супер подути. Също ако си легнеш с балсам за устни, на сутринта като се събудиш пак същата история...
Някъде бях чувала/чела, че зоната около устните е много добре кръвоснабдена, така че всичко, което е свързано с приток на кръв към тази област води до промяна на размера.
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Ее ясно, ами да, случва се да не се наспивам и често ям солени храни, мерсии и на двете, беше ми супер любопитно да знам защо става така![]()