.
Затворена тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 168
    Фен
    Град
    Sam na Raiski ostrov

Vazmojno li e 13-godi6ni,a ve4e ISTINSKI VLUBENI ?

vazmojno li e da si na 13-14 god i po malki daje i da znaqt kakfo e istinska lubov.......spored men e nevazmojno......i ako nqkoi misli obratnoto da se obosnove za6to misli taka ??????

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O
    Ам де да знам,може и да е възможно, ама няма да е доживот. Ама чакай ся 13 годишни ам...не ве те са още много малки, пък като дете не разбираш от друго освен от игра.

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Абе аре бе..... ХахахХхаХХаААа тя още не знае в ква поза се пикае, дошла да ми обяснява за любов.....

Фен
    Град
    Sam na Raiski ostrov
    Istinskata.iskrena lubov ozna4ava da bude6 gotov da pojertva6 jivota si za lubimiq/ata .......a te na dali 6te mislqt taka !!!!!!

WaNTeD
    Guest
    vazmojno e oba4e ostava samo za 3-4 meseca nay mnogo

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

xa

Ти пък Илиане знаеш кво е истинска лубов ама ай

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Цитирай Първоначално написано от WaNTeD
    vazmojno e oba4e ostava samo za 3-4 meseca nay mnogo
    Е да ида по голяма нущда върху истинско влюбване, за 3-4 месеца..... Добреее

basi izvergite ste... da vuzmojno e-az sum 4ist primer na 13 i vlubena i ne za 3-4 meseca a nekude okolo 8 meseca,i bih jertvala jivota si ako znaaete,no tova,4e toi e s druga sega nai mn me netujava...see 1 nali ne moje 13 godishni da se vlubqt...ne mi obrushtaite vnimanie
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от luda`flirtajika
    basi izvergite ste... da vuzmojno e-az sum 4ist primer na 13 i vlubena i ne za 3-4 meseca a nekude okolo 8 meseca,i bih jertvala jivota si ako znaaete,no tova,4e toi e s druga sega nai mn me netujava...see 1 nali ne moje 13 godishni da se vlubqt...ne mi obrushtaite vnimanie
    Estestveno che si bila vliubena i si obichala i na men mi se sluchi na 13 za 1vi pat .. no sled 4-5 godinki shte gledash na neshtata ot druga strana i tazi liubov ot sega da otnovo moje bi shte e istinka no samo po detski ...

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Чак пък истинска любов-мне,не мисля,че е възможно.Но на 13-14 годишна възраст се появявят...ако мога така да се изразя-първите трепети на любовта.И тва си е нормално.Все отнякъде се тръгва,нали знаеш?

ne sum vinovna,4e polovinata narod sa se vlubili na 15-16...az ne sum kato tqh,ne sum kato nikoi...
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Мега фен Аватара на iiirish
    определено това е невъзможно

може
    аз съ на 14 и когато бях на 13 бях истински влюбена,дори още когато го видя се чувствам странно
    само не ми казвайте че никога не сте изпитвали същото на тези години

Е може би, но всичко мисля, че зависи от мисленето му/й.
    Аз съм на 14 и съм с приятеля ми около година и мисля,че ако още продължаваме така напълно ама напълно ще разбера какво е да обичаш истински

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Ами за любовта няма граници, но все пак трябва да си влязал в тийн възрастта за да изпиташ любов, а истинската идва още по-късно....поне така знам де

Guest
    ne

Фен
    Град
    sofia
    lubovta pitali koga da doide?...ne tq prosto vrahlita...taka 4e da vazmojno e oba4e za kratko...

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    ne sum vinovna,4e polovinata narod sa se vlubili na 15-16...az ne sum kato tqh,ne sum kato nikoi...
    taka te iskam !!!!

a po temata osven da kaja 4e na toq svqt vsi4ko e vazmojno drugo ne moga da kaja.
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Tedi_sheep
    Guest
    Аз лично на 13 се влюбих за 1 път!Просто бях малко дете и вместо да си играя с децата хукнах по един батко!Ние с него ходихме 1 година, обстоятелствата ни разделиха, 9 месеца по-късно пак се събрахме, но пак ни разделиха обстоятелствата!Аз що сълзи изплаках и какво ли не се случи след като скъса тои с мен(1-я път)!Щях да умра, болката беше непоносима, но в един ден, в който вече бях на края на силите си имаше 2 начина за изход да умра или да заживея 2 живот!И аз избрах трудното - да живеЯ!Тъкмо преживях всичко и той пак се появи!Събрахме се!Раздели се пак той с мен, но от 1 страна го разбирам, а от друга ме е яд , че е толкова голям ,а е детенце още на акъл!Нито плаках, нито се вайках след последната раздяла, оставих мъката си на произвола на съдбата и сега приятелите и родителите ми са всичко за мен!Не ми е времето за сериозни връзки!Макар и на 15 вече мисля, че изживях онези луди детски и тинейджърски години!Надраснала съм годинките си!И сега вместо да съм кучка като повечето надути патки, съм стабилен човек, който знае какво иска и какво трябва!Това е!Любовтта и мъката ме промени, и съм щастлива!

Град
    pod masata
    момичетата може би да...те се развиват по-бързо от момчетата, нооо рядко момчетата, те се 'влюбват' не в момичета а в дупки
    mquuuuu

защо пък да не е възможно? Аз се влюбих даже като бях по-малка от 13, а все още като се сетя за това момче и направо потрепервам. Беше невероятно чувство и от тогава все търся истинската любов,но като че ли по истинска от тази не намерих
    Should I let you fall?
    Lose it all?
    So maybe you can remember yourself
    Can't keep believing
    We're only deceiving ourselves
    And I'm sick of the lie
    And you're too late

Фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Sex Is Zero
    момичетата може би да...те се развиват по-бързо от момчетата, нооо рядко момчетата, те се 'влюбват' не в момичета а в дупки
    kakvo ima6 predvid "dupki"

Guest
    Да възможно е...на мен ми се случи и то не само за 3-4 месеца а повреме на година и нещо

Повече от фен
    ЪНЦЬ!?ХАХАХАХА,сама се опроверга-как ще дадеш живота си за него,изчакай още 7-8 години да видим дали нещата пак ще са по същия начин и тогава ще разбереш дали това е истинска любов.8 месеца и вече е голямата работа,истинската любов и прочие.Не казвам,че е невъзможно да се влюбиш на тази възраст-просто ти не си този случай,поста ти ми звучи като поста на някой,който е хлътнал сериозно,но още доста(вероятно,не мога да съм сигурен)годинки ще минат докато разбереш какво е истинската любов.

za 13-godishni ne znam no az sum na 15 i sum istinski vliubena i ne se sramuvam ot tova!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си