- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Vazmojno li e 13-godi6ni,a ve4e ISTINSKI VLUBENI ?
vazmojno li e da si na 13-14 god i po malki daje i da znaqt kakfo e istinska lubov.......spored men e nevazmojno......i ako nqkoi misli obratnoto da se obosnove za6to misli taka ??????
Ам де да знам,може и да е възможно, ама няма да е доживот. Ама чакай ся 13 годишниам...не ве те са още много малки, пък като дете не разбираш от друго освен от игра.
Абе аре бе..... ХахахХхаХХаААа тя още не знае в ква поза се пикае, дошла да ми обяснява за любов.....![]()
Istinskata.iskrena lubov ozna4ava da bude6 gotov da pojertva6 jivota si za lubimiq/ata .......a te na dali 6te mislqt taka !!!!!!![]()
![]()
vazmojno e oba4e ostava samo za 3-4 meseca nay mnogo
Ти пък Илиане знаеш кво е истинска лубов ама ай![]()
Е да ида по голяма нущда върху истинско влюбване, за 3-4 месеца..... ДобреееПървоначално написано от WaNTeD
basi izvergite ste... da vuzmojno e-az sum 4ist primer na 13 i vlubena i ne za 3-4 meseca a nekude okolo 8 meseca,i bih jertvala jivota si ako znaaete,no tova,4e toi e s druga sega nai mn me netujava...see 1 nali ne moje 13 godishni da se vlubqt...ne mi obrushtaite vnimanie
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Estestveno che si bila vliubena i si obichala i na men mi se sluchi na 13 za 1vi pat .. no sled 4-5 godinki shte gledash na neshtata ot druga strana i tazi liubov ot sega da otnovo moje bi shte e istinka no samo po detski ...Първоначално написано от luda`flirtajika
ne sum vinovna,4e polovinata narod sa se vlubili na 15-16...az ne sum kato tqh,ne sum kato nikoi...
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
може
аз съ на 14 и когато бях на 13 бях истински влюбена,дори още когато го видя се чувствам странно
само не ми казвайте че никога не сте изпитвали същото на тези години
Е може би, но всичко мисля, че зависи от мисленето му/й.
Аз съм на 14 и съм с приятеля ми около година и мисля,че ако още продължаваме така напълно ама напълно ще разбера какво е да обичаш истински
Ами за любовта няма граници, но все пак трябва да си влязал в тийн възрастта за да изпиташ любов, а истинската идва още по-късно....поне така знам де![]()
ne
lubovta pitali koga da doide?...ne tq prosto vrahlita...taka 4e da vazmojno e oba4e za kratko...
taka te iskam !!!!Първоначално написано от luda`flirtajika
a po temata osven da kaja 4e na toq svqt vsi4ko e vazmojno drugo ne moga da kaja.
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Аз лично на 13 се влюбих за 1 път!Просто бях малко дете и вместо да си играя с децата хукнах по един батко!Ние с него ходихме 1 година, обстоятелствата ни разделиха, 9 месеца по-късно пак се събрахме, но пак ни разделиха обстоятелствата!Аз що сълзи изплаках и какво ли не се случи след като скъса тои с мен(1-я път)!Щях да умра, болката беше непоносима, но в един ден, в който вече бях на края на силите си имаше 2 начина за изход да умра или да заживея 2 живот!И аз избрах трудното - да живеЯ!Тъкмо преживях всичко и той пак се появи!Събрахме се!Раздели се пак той с мен, но от 1 страна го разбирам, а от друга ме е яд , че е толкова голям ,а е детенце още на акъл!Нито плаках, нито се вайках след последната раздяла, оставих мъката си на произвола на съдбата и сега приятелите и родителите ми са всичко за мен!Не ми е времето за сериозни връзки!Макар и на 15 вече мисля, че изживях онези луди детски и тинейджърски години!Надраснала съм годинките си!И сега вместо да съм кучка като повечето надути патки, съм стабилен човек, който знае какво иска и какво трябва!Това е!Любовтта и мъката ме промени, и съм щастлива!
момичетата може би да...те се развиват по-бързо от момчетата, нооо рядко момчетата, те се 'влюбват' не в момичета а в дупки![]()
mquuuuu
защо пък да не е възможно? Аз се влюбих даже като бях по-малка от 13, а все още като се сетя за това момче и направо потрепервам. Беше невероятно чувство и от тогава все търся истинската любов,но като че ли по истинска от тази не намерих
Should I let you fall?
Lose it all?
So maybe you can remember yourself
Can't keep believing
We're only deceiving ourselves
And I'm sick of the lie
And you're too late
kakvo ima6 predvid "dupki"Първоначално написано от Sex Is Zero
Да възможно е...на мен ми се случи и то не само за 3-4 месеца а повреме на година и нещо
ЪНЦЬ!?ХАХАХАХА,сама се опроверга-как ще дадеш живота си за него,изчакай още 7-8 години да видим дали нещата пак ще са по същия начин и тогава ще разбереш дали това е истинска любов.8 месеца и вече е голямата работа,истинската любов и прочие.Не казвам,че е невъзможно да се влюбиш на тази възраст-просто ти не си този случай,поста ти ми звучи като поста на някой,който е хлътнал сериозно,но още доста(вероятно,не мога да съм сигурен)годинки ще минат докато разбереш какво е истинската любов.Първоначално написано от luda`flirtajika