- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С какво име се обръщате към половинката си?
обръщам се по име или никак без име
с имена на животни-зайче,мечо,сърничке,коте
злато,бебчо,скъпи/скъпа
красавецо/красавице,прекрасна/прекрасен
мило,миличко
мацко,мацо,путко
обидни- дебелако,свиня,слон,хипопо ам
имаме си специално име :Р
както ми дойде , всеки път различно
аз няма гадже
С какво име се обръщате към половинката си?
Епа неам гадже
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Аз не мога да се обръщам към него по име....просто така съм свикнала и ми е супер странно когато пред други хора трябва да го нарека по име. Нашите обръщения не са милички, а "мило" изобщо е забранено. Аз най-често го наричам животно. Той на мен ми вика подобни неща- мишка, жаба и т.н. Съвсем сме си нормални![]()
Не си казваме по име. Всеки път използваме различни обръщения - мило, миличко, коте, скъпи... Имаме и наши си, измислени, като например фуфи. ;д
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Тези пък милосвания и котенца са ми ужасно противни
Най е хулбаво по име <3
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Нямам половинка към настоящия момент, но когато имам се обръщам най-често с "писе", "коте" или въобще без обръщение. По принцип ненавиждам да се обръщам към хората с техните имена, било то съкратени. Предпочитам направо да пропусна обръщението и да кажа нещо от сорта на "(Ти) какво прави днес", пред "Иво, ти какво прави днес?" Та и във връзките често предпочитам да говоря без местоимения, ама когато ги ползвам са горепосочените.
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 06-19-2013 на 13:30
Ми когато каквото ми дойде. Обикновено първо ми минава през ум Любов, Слънчо, Коте, Чудовище (Бисквитеното чудовище от Улица Сезам). Понякога и с разни лигавщини като Пес, Аки, Шушулчо, Лигльо, Тигре и подобни неща. Не е проблем да му казвам и с името му, даже често хората ми се карат, че Дени било звучало лигаво. Е, той няма против.
На мен ми е казвал Кашкавалче, Принцесо, Любов, Писо (ела, ела, Писооо).
Нашите са супер измислени,имат си история за нас двамата специално и като някой ги чуе,ни гледа странно.![]()
Хахах. Мани майтапа, ама е имало не една и две комични ситуации, в които мои приятели/ познати са се шашкали като са ме чували да говоря с него по телефона
То и ние понякога се отнасяме с животинските обръщения- включват се порове, прасета, гъски и квото се сетиш още. Пък напоследък ги бъркам с котката.....на котката викам "животно", на него "Джимбошане"
![]()
мразя тези прякори
даже приятелите ми се бъзикат с мен, когато искат да ме ядосат с някое такова
ужс
наричаме се с имена
С галено на името му или "амор". Понякога "котенце", "любов моя". В последно време най-много "амор" използваме и двамата.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
По име,в някои случаи и с миличко и любов моя според зависи от случая и настроението![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
на бившия ми от време на време му казвах "зайче", ама иначе по име си е най-добре
По име. Или - сладурче, бебенце.. А имаше един, който ме зарибяваше и използваше понякога - "глупаче" , което ми се струва тоста тъпо и смешно :д :д
Sunshine, (той ми казва Moonshine), dumpling (четено думплинг, което е някаква смесица от dumb thing и dumpling), My Love, Darling, Cutiepie, Pokébebe бебенце. И по име си говорим, ама по-рядко.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ