.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Град
    във филма ..

Сутрешно тичане

Ами от заглавието на темата се подразбира какво искам да правя...

Целта ми е отслабване. Преди 3 месеца започнах да отслабвам, но на кростренажор в нас, свалих 14кг. Сега искам да започна по-усилено и да бягам навън.

Въпроса ми е по колко време трябва да тичам или например в даскалото пред нас - колко обиколки да правя на обикновенно училищно игрище и т.н.

Who's next!

Мега фен Аватара на Chacho
    Като се измориш, бягаш още 500м и това е.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Не можем да ти дадем подходящ отговор ,след като нямаме никаква информация за теб.
    Задай параметрите и личните си данни и ще получиш сносен отговор.
    Аз лично кроса не го харесвам , предпочитам високо-интензивна интервална тренировка (type HIIT in google).

vasetoo0o0o0o00o0, това с тея 25-30мин е пълна глупост Може да почнеш да гориш мазнини след 2мин или след 2ч въпрос на това кога ще изразходиш глюкогена в кръвта

Супер фен Аватара на fatrat
    Цитирай Първоначално написано от HHristov
    vasetoo0o0o0o00o0, това с тея 25-30мин е пълна глупост Може да почнеш да гориш мазнини след 2мин или след 2ч въпрос на това кога ще изразходиш глюкогена в кръвта
    ахаъхъхахахахуахуухауахих айахйаиайиахйхайайуахйааа хъуахйуахуахуахуйахйуахйу ахуйахйуахйуахйуахуахйаъй уайиухйайаххуауйаххаухайу хаийхайухайиахйиахйиахуха йуахуайуахйуахийхауййхиах ййуйхййухауйхйихауйахйиха йихйухуйхаийхаухйайихуййу хийахухйайихйухайихайухаи йахйуахйиахуйахйуах . Гликоген веднага след като станеш има в минимални количества в тялото ти! Изчерпан е за мозъка ти през вечерта. Така,че си гориш доста. Иначе се бяга г/д 35-45 мин!

ахаъхъхахахахуахуухауахих айахйаиайиахйхайайуахйааа хъуахйуахуахуахуйахйуахйу ахуйахйуахйуахйуахуахйаъй уайиухйайаххуауйаххаухайу хаийхайухайиахйиахйиахуха йуахуайуахйуахийхауййхиах ййуйхййухауйхйихауйахйиха йихйухуйхаийхаухйайихуййу хийахухйайихйухайихайухаи йахйуахйиахуйахйуах . Гликоген веднага след като станеш има в минимални количества в тялото ти! Изчерпан е за мозъка ти през вечерта. Така,че си гориш доста. Иначе се бяга г/д 35-45 мин!

Е добре де аз кво казах О.о

Мега фен Аватара на ZipFail
    Продължителното бягане е напълно безмислено

Е добре де аз кво казах О.о
    каза да го изразходваш.
    Евентуално (ако не си спал повеече от 6 часа) може да има остатъци от гликоген,но докъто се измиеш,облечеш и т.н б и се изчерпал

Май нещо не се разбрахме с теб
    Имах предвид, че ако няма глюкоген в кръвта той веднага ще започне да използва мазнини за енергия

Град
    във филма ..
    Цитирай Първоначално написано от mrfahrenheit
    Не можем да ти дадем подходящ отговор ,след като нямаме никаква информация за теб.
    Задай параметрите и личните си данни и ще получиш сносен отговор.
    Аз лично кроса не го харесвам , предпочитам високо-интензивна интервална тренировка (type HIIT in google).
    17г. / 186см височина / 87кг.

Who's next!

Мега фен Аватара на Chacho
    И какво като е по-малко гликогенът? Той може да си изгори гликогенът и кръвната захар от закуската по време на тренировката и, като стигне до същият претопен запас като преди закуската, да продължи с горенето на мазнини. Пределът, който достига в края на аеробната тренировка не е от количеството изразходвана енергия, а от това, че бързината на разграждането на мазнините не може да смогне на темпото, както го правят въглехидратите.

Разликата в това, дали си се наял, или не си, според мен не е в изгарянето на калориите, а в натрупването на издръжливост.

А, авторе, щом си отслабнал 14кг на кростренажор, мисля, че си имал добри резултати. Продължи да ядеш/не ядеш преди тренировка, както си правил досега и гледай да пресъздадеш същата интензивност при тичането като от тренировките на кростренажора.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

zipfail и васетоооо се изложиха.

Мазнини започват да се горят след изчерпване на по-голямата част въглехидрати.

Тоест за да има ефект МИНИМУМ 20 минти. Темпото ако щеш и на едно место да стоиш само да подскачаш пак ще има ефект.

А колкото до това, че от дългото бягане няма ефект/смисъл е погрешно. Колкото повече тичаш, толкова повече на тялото му трябва енергия, толкова повече мазнини 'изгаря' за да си я получи

Ако не можеш да тичаш 20 минути пробвай на серии с малки почивки

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    za otgovor shte ti kaja: ..pochni s vyzmojnio nai-malko dotolkova kolkoto mojesh da si pozvolish... s vsekki izminal den dobavqi po oshte + 1,2 obikolki..a kogato si pochivash hodi bavno i pravi usprajneniq za dishane.. za tova che si izbral da bqgash moga samo da ti kaja polzite za nego...

1vo: bqganeto pomaga za stqganeto na muskulite na krakata..
    2robogatqva tqloto s poveche kislorod i podpomaga obrazuvaneto na kryvni telca..
    3to:blagodarenie na bqganeto stavash po izdryjliv

ee tova e ot men i uspeh s bqganeto! :P

cookiemonstaa
    Guest
    Не е важно, колко време тичаш, защото има различни хора и при всеки е различно. Например сладките храни дават енергия - въглехидрати. Храните с мазнини - дават запас от енергия. Когато изядеш една вафла например, и тя е еди колко си там калории, след бягане ( като изразходиш енергията дадена ти от вафлата ), започваш да използваш мазнините на тялото, които са в запас. Незнам дали ме разбра, но се надявам да съм помогнала.

cookiemonstaa
    Guest
    И също така искам да кажа, че най-добре е да се бяга наистина сутрин, защото тогава тялото на човек е преработило храната и остават само запасените мазнини. За да бягаш ти трябва енергия, а единствената е тази мазнина, която започва да се топи при бягането.

Мега фен
    Браво,вдигна 3 годишна тема ,за да съвети,които не са достоверни.. )

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna
    Бягай вечер, да си отпочине хубаво организма, не е нужно да се натоварваш след бягането със куп глупости през целия ден! Ако пък ти е свободен няма проблем де!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си