.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Exclamation Закъсняващ цикълл !

Здравейте!
    Аз съм на 14 години и от година и половина имам цикъл. Попринцип малко ми закъснява винаги (имам предвид, че не е на 30, а на 35 дни, примерно). От 25.04.13 не ми е идвало НЕ СЪМ ИМАЛА ПОЛОВ КОНТАКТ И НЕ СЪМ БРЕМЕННА. Каква може да е причината И на какъв гинеколог мога да отида, щом съм девствена (не знам дали се пише такa )
    И от както започна ваканцията спортувам и свалям килограми, но не много драстично...Възможно ли е това да е причината?

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Възможно е.Може да е от смяната на климата и прочие.
    Цикълът ти все още не се е нормализирал,така че очаквай всичко.
    Гинеколога е за всички.Няма значение дали си девствена или не.И все пак да кажа,МОЖЕШ ДА ОТИДЕШ НА ГИНЕКОЛОГ БЕЗ РОДИТЕЛ!

^ Мен мама не ми е проблем да дойде Просто се чудя НУЖНО ли е да отида или няма повод за притеснение. А за гинеколога- преди време бях в Токуда на изследвания (профилактично, всяка година си ходя) и ни казаха, че трябва да отида на детски гинеколог, защото съм девствена и затова реших и тук да попитам. Иначе много благодаря за мнението .

Супер фен Аватара на tonssy
    Можеш и трябва да отидеш на гинеколог. Няма значение, че си девствена.
    Може би менструацията още не ти се е нормализирала; както казаха над мен- климатът влияе, а още повече и свалянето на килограми. Може и някакви хормони да не са ти наред. Най-добре е да ти се направи преглед, за да разбереш каква е причината.

Голям фен
    Ами аз свалих рязко килограми, тренирам много и вече два месеца го чакам и ако и следващия не дойде май ще се ходи на гинеколог... само където не ми се пият някакви хормони и наистина незнам какво да правя...
    Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.

Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.

Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.

Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.

Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!

Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си