.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Университети по актьорско майсторство.

Здравейте!
    На 16 години съм и се занимавам с актьорско майсторство от известно време.Искам след две години да замина в чужбина и да продължа да се занимавам с театър и кино в университет.Може ли да ми предложите някои такива или просто да споделите вашето мнение.Друг въпрос е:Трябва ли да мина изпита "Toefl".Моля ви за смислени мнения и ви благодаря предварително!

Сертификата за език ти е задължителен навсякъде в чужбина .
    За университети виж този
    http://www.hmtm-hannover.de/en/university/

За другаде и в Бг няма представа знам само тук в Германия

Мдаа ... може би забравих да спомена , че единствения чужд език , който знам перфектно (както писмено , така и устно) е английският.Иначе благодаря за бързото отзоваване!

Ами тогава с английски щом друг език не знаеш толкова добре

Охх сега се сетих че в БГ може в НАФТИЗ но идея си нямам каква е процедурата по кандидастване .

Голям фен Аватара на shusha
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението

Охх сега се сетих че в БГ може в НАФТИЗ но идея си нямам каква е процедурата по кандидастване .
    В сайта всичко е описано най-подробно.

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението

Искаш да кажеш НАТФИЗ.

Има около 4-5 такива университета в България. Тези, които си струват са Любен Гроис и НАТФИЗ. Като Гроис е частен университет и годишно ти излиза около 3 хилярдарки (може и малко нагоре). Там се влиза лесно, но се излиза трудно. Юлиян Вергов е завършил там. В НАТФИЗ годината излиза 1400 лв, там пък трудно се влиза и доста по-лесно се излиза.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си