Здравейте, говоря за знаете кое. Беше 21 сантиметра, самоче спрях да чистя тестостерона редовно, тоест самозадоволявах се само Петък и Събота и паднах на 17 сантиметра от 10 дни го правя всеки ден, за да се чисти тестостерона и да се засили секрецията му. Да ви кажа със зор стигам 18, малко си внушавам, но се осъзнавам затова нагласите не са ми съществен проблем. Аз си мисля, че сега проблема е постоянното натоварване, тъй като това е мускул. А спада му е вслдествие на ароматизирането на тестостерона в естроген. Много съм любопитен какво е вашето мнение за тази промяна.

Реших да започна да клякам веднъж седмично. Мисля си, че кляканията отключват скрита в краката секреция на тестостерон и е добре да си почива. Същевременно ще го чистя и ще тренирам редовно - кик-бокс, бокс, тичане, плуване ..

Мислите ли, че недоспиването може да ми бъде проблем? Всеки ден спя около 4-6 часа и след обяд си дремвам от 30 минути до 2 часа.

Кажете по колко "ч*кии" на ден да правя? Попрнцип правя по 1 на ден, но има и дни 2-3 седмично по две.
- Мисля си, че не може да си почива от толкова редовно трениране. Вие как мислите трябва ли да ги намаля/увелича?

А какво мислите за храненето? - Храня се по 4 пъти на ден. Хапвам разнообразна храна, но нямам режим и понякога пропускам хранене.

Пропускам ли нещо, сподели, че ме убива любопитството?