.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: ПОМОЩ !

Unhappy ПОМОЩ !

Здравейте, нека да започна от самото начало:
    Преди няколко дни моя приятелка ме запозна с едно момче. С него започнахме да си говорим и да си пишем, но после той ми каза, че е с ЧЕТИРИ години по-голям от мен. А по-лошото е, че той ме харесва и вчера ми каза, че е скъсал с гаджето си! Аз му казах, че не го възприемам по този начин, а сега той продължава да ми пише и да ми се обажда. Блокирах го и го изтрих от абонатите си, но това не е решението. Знам, че това ще прозвучи лигаво, но ми се иска да ме остави на мира! Ще ви помоля да помогнете и ако някой може да ми помогне да му го обясня.

Не виждам къде е проблема с годините ? Ти на колко си ? И ти като не го харесваш му кажи , че не ти е приятно ,и че много те притиска ....

Цитирай Първоначално написано от s.dance33 Виж мнението
    Не виждам къде е проблема с годините ? Ти на колко си ? И ти като не го харесваш му кажи , че не ти е приятно ,и че много те притиска ....
    И кво 12 годишна да ходи с 16 годишен?
    Я се замисли малко това 16-годишното какво може да извлече от една връзка с малолетно момиче, освен обичайното нещо наречето ***** .
    Добре е, че си решила да не се занимаваш, тъй като той е по-отворен вероятно ще те търси още някакво време, но ако стане по задълбочено, можеш да се оплачеш на вашите или да им кажеш да говорят с неговите родители, помни и той не е кой знае колко голям

Еми затова питам на колко е ... 12 годишна не мисля ,че и е време и за гадже .. ама всеки си знае

Мега фен Аватара на Chacho
    -Казах не вече, спирам да ти отговарям.
    *спираш да му отговаряш*
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от s.dance33 Виж мнението
    Ти на колко си ?
    Да на 12 съм

Да беше поне на 13 .
    Ще ти пише но ще спре ти просто не трябва да му обръщаш внимание . Ако продължи кажи на родителите си

четирите години не са ти проблема! като не го харесваш - ОК, казала си му го, ама той продължава да ти се обажда... явно, че не разбира и това, че си прекъснала всякаква връзка с него е най-доброто решение1 ако питаш мен няма какво друго да направиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си