- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прекалено объркан ..
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Това писане и споделяне с нея по цели дни и нощи като нямате почти никакви отношения ти е грешката. Това конкретно момиче е загубена кауза, защото отдавна е свикнала да получава всичко от теб без да дава нищо. Най-добре за теб е да почнеш да общуваш с други.
Като се запознаеш с някоя, от самото начало трябва да ѝ покажеш, че те интересува като сексуален обект - искай много, за да получиш достатъчно - при удобна възможност се пробвай да я целуваш, да я докосваш, такива неща. В зависимост колко си привлекателен някои ще те отблъскват, други ще те допускат до себе си. НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ ДА БЪДЕШ ОТБЛЪСНАТ - по-добре да грешиш, отколкото да не се опитваш. А дори да не си кой знае какво на външен вид има момичета, които пускат и на най-големите грозници. Идеята е да придобиеш опит. Тези, които са те отблъснали не ги търси никога повече, а тези, с които си стигнал донякъде - ти си решаваш. Може да поискаш да се видите пак, може да си допаднете и да почнете да излизате по-често и така да се заформи връзка и евентуално ЧАК ТОГАВА да почнеш да им обръщаш повече внимание, да си споделяте и да си пишете денонощно.
Накратко - пробвай си късмета с всяко момиче, което ти хареса, но не тичай след тях. Придобий опит и ще става все по-лесно и помни, че и най-големите свалячи са ги рязали, номера е да не се отказваш.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
naksdy, тоя номер върви само когато момичето е влюбено в някой приятел. Една мацка, като те възприеме като приятел и като и даваш да ти "поплаче на рамото", няма измъкване. Освен, ако не сте били разделени много време, ти да си си намерил топките и да те погледне по друг начин... Бях така 2 години, даже май пусках една сълзлива тема, подобна на тази. Тотално прекъснах контакт и за един месец всичко се нареди. Естествено не да я обидиш или нещо, ами просто като ти заговори за това как се подмокря като види едикойси, я игнорваш или я засичаш, че не те интересува. Спокс, има още 3 милиарда женски, все някоя ще те накефи повече.![]()
при мен се получи същата история с изключение на това, че най-добрия ми приятел постоянно се закача с мен търси си причини да ме хване за ръка или да ме прегърне едва ли не се държи така все едно сме гаджета , но иначе ми каза, че наистина не иска да си разваляме отношенията и ще е по-добре да сме само приятели тогава аз се дистанцирах от него , но той едва ли не с всеки изминал ден все повече и повече се сближава с мен което още повече ме обърква и вобще не знам какво да правя не ми се иска отново да говоря с него по тази тема , но наистина се чувствам ужасно гадно и постоянно мисля за него ...
Според мен не трябва да захвърляш с лека ръка приятелството ви на вятъра, просто се отдръпни от нея, докато нещата малко се поуспокоят, а най-разумно би било да и споделиш, че не ти е особено приятно да ти говори за другия по ред причини, в крайна сметка и тя трябва малко да се съобразява
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Всеки средно умен човек , би се сетил , че не е приятно да говори за настоящото си гадже , на човека които е бил влубен в нея , нали така ?! Уморих се да и казвам , уморих се да правя компромиси и накрая аз да съм зле .. просто продължих напред - започнах да излизам със супер много момичета на кафета , кино , плажове и някакси сега съм по - добре ! Относно нея - Свободна е да прави каквото пожелае , нека е щастлива .. не мисля да преча на щастието . Казах и , че когато иска .. винаги може да ми се обади да поговорим . Независимо дали е , защото е зле , иска да се посмеем или т.н . Просто какъвто и да съм и аз сърце нося , а това е самоубийство - Да бъдеш влубен в някого , които вижда в теб "само приятел "!
П . С - Благодаря на всички за точните и съобразителни мнения , много ми помогнаха за да взема по - горното решение ! Живи и здрави !![]()
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
И аз съм бил в такова положение. Истината е, че вече си в категорията 'приятел' и нишо не може да и промени тва виждане за теб. Даже и на луната да се дистанцираш пак същото. Просто прекрати всякакъв контакт с нея и това е. Губиш си времето. В началото може да ти е малко тъпо, но след време ще видиш, че тя НЕ ти е носила ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ. Добре, помисли, приятно ли ти е да си с нея и тя да ти говори за тоя шибаняк с който е? Не нали?
Странно е, че всички момичета искат някой който да ги цени, уважава, разбира, да е мил с тях. И когато такова моче се появи- айде ще ми е само приятел. Жените са боклуци и трябва да бъдат претирани като такива. Не го мисля аз, то си е така. Ако се отнасяш приятелски с някоя..... нищо. Но щом станеш боклука който я пренебрегва, веднага тръгват след тебе.