- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прекалено объркан ..
Здравейте преди време бях писал тема ставаше дума , че без да искам се влюбих в най - добрата си приятелка (с нея се познаваме от 1 година някъде ) .. Историята е следната , запознахме се супер случайно допаднахме си и започнахме да си пишем по цял ден и цели нощи и с времето станахме много добри приятели , споделяхме си всичко и т.н .. да , ама .. аз взех , че се влюбих .. осъзнах , че тя е момичето , което винаги съм искал винаги , а именно много различна от останалите , не обича много грим , мега земен човек е , не харесва дискотеки , винаги би ти помогнала и т.н .. Стана така , че в началото аз го криех , защото не исках да си разваляме отношенията , но за мое нещастие една обща позната и изплямпа ( гръм да я удари дано :Д ) .. Каза и след което започнаха дълги разговори .. каза , че би тръгнала с мен , но я спира факта , че съм и най - добрия приятел (не искала да ме изгуби , ако стане нещо ) .. както и да е .. не го приех много добре , но си замълчах и се правех , че всичко е минало . Продълйих с мисълта , че сме само приятели .. изтърпях и всичките "гаджета " , бях до нея винаги , когато имаше нужда , когато плачеше и трябваше да се "облегне на рамото на някого " , винаги съм правил възможно най - доброто за нея .. и в един момент се появи някакъв си сульо , които не знам дори дали може да пише на български .. каза и 2 мили думи и тя почна да се радва сякаш и е спасил живота .. По цял ден слушам за него все едно той е герой и това започва да ме дразни много и на моменти просто избеснявам .. не толкова , че е харесала някакъв си , а че този някой си е на почит по - висока от моята , след всичко , което съм направил за нея (не че тя не ми е помагала ) . Посъветвах се с приятели , поговорихме и те ми казаха , че е по - добре да я зарева , щом не оценява какво правя за нея .. Замислих се и ... не е никак лесно да зарежеш човек , които обичаш .. още по - малко , когато този човек знае всичко за теб .. Та написах тази тема за да чуя мненията на странични хора , които не ме познават и биха погледнали по - трезво на нещата без да взимат нечия страна (ще съм ви много благодарен , ако споделите какво мислите )
П.S извинявам се за дългата тема , но това е , което исках да кая
- Извинявам се , ако има правописни грешки - ползвам кирилизатор .
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...