.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Ще го загубя

Много го ревнувам и ако продължа да се цупя за глупости, ще го изгубя, а не искам. Просто не искам да показвам, че се дразня от няк'ви супер дребни и тъпи неща. Усещам как на него спира да му пука и сякаш му е все тая дали днес ще се видим или не. Като сме заедно всичко е окей, като види, че садвам е при мен и ме гушка и просто ми минава, но знам, че т'ва го дразни. Като погледна нещата от страни всъщност не е направил нищо и няма причина да ревнувам. Как да се контролирам, дори да ревнувам да не го показвам.. ?

Ревността не можеш да я изкорениш.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Голям фен Аватара на sneering
    В едно системно изградено доверие,ревността намалява на минимум.Пак вирее,но не с такава сила.Острещния я премахва/създава и контролира в теб.

Ревността само може да убие връзката, чувствата между двамата. Постарай се да му имаш доверие.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Работи върху себе си - за да ревнуваш за щяло и не щяло явно имаш някакви проблеми със самооценката, и самоуважението.
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Какви съвети давате и вие...
    Порасни просто. Щом ги осъзнаваш тези неща, а не ги променяш, няма кой да ти помогне. Супер тегаво е да си натоварваш мъжа с такива глупости, най-вече без повод, както сама спомена.

щом на него вече не му пука и ти се дразни, както казваш, значи това не е твоят човек аа иначе имай му малко повече доверие и нещата ще са ок

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си