Тинейджър сам на 17 години, висок 1.70, 80кг (тренирам), ето какъв е моя проблем. От както се помня страдам от така наречено "притеснение", поне така го наричаха родителите ми. Тогава знаех, предчувствах, че нещо не е наред обаче не му обръщах внимание, мислейки че наистина е от притеснение. Обаче състоянието ми се влоши в последните 3 години. Ето ги и симптомите: Зачервяване (главно в областта на челото, общо казано по цялото лице ), последвано от изпотяване (което става много бързо), и силно сърцебиене. Тези симптоми се появяват под въздействие на как да го нарека един вид стрес (но не точно), вълнение, притеснение (няма хора, които да не се притеснят в даден момент), болка, възбуда и т. н. Главно най- тежко ми е в училище, защото когато се появят симптомите не мога просто да изляза на чист въздух или да отида да си измия лицето. Най- лошият симптом който не го споменах горе силно сърцебиене, което се появява когато не съм в стрес или нещо от сорта, лягам си да спа, завъртам се няколко пъти, и после едно странно чувство че нещо не е наред и изведнъж сърцето ми почва да бие с около 100 удара в минута, и през 10 секунди забавя, но когато забави ударите са толкова силни че сякаш тъпънчетата ми ще се пръснат. И това се повтаря, ту бързи удари, ту бавни ... На лекар ходих веднъж и съм крайно скиптичен че някой лекар може да ми помогне, мисля че главния виновник е сърцето ми, и най- смешното е че когато отидох на лекар, той ми предписа някакви си хапчета. Които бяха някакви успокоителни и през целия ден ми се спеше.
Винаги като се погледна в огледалото виждам, че челото ми е червено, глвано от двете страни, а в средата леко по бледо.
Просто искам да знам каква е тази болест и как мога да се боря с нея, крайно скептичен сам за това че ще се излекувам, мисля че така сам бил роден, не знам, просто искам да мога да се боря с това нещо по някакъв начин.
Последно редактирано от The Reaper : 06-20-2013 на 17:45