- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво става с мен...
И така имам връзка с едно момче вече повече от 3 години нещата много много навървят той е прекалено ревнив и на моменти даже много прекалява . Аз лично твърдя че "много го обичам и не мога без него " но много често след поредният скандал се чудя дали това е така или просто съм привързана към него се пак доста време сме били заедно и съм свикнала . Проблема е , че той си излиза прави си всичко което пожелае а на мен почти всичко ми е да кажем "забранено " . Аз съм на 18 години скоро завърших и с него бяхме в един клас ... И така да стига до въпроса които ме човърка от няколко месеца срещнах едно момче което е по малко от мен 2 години учи в същото училище което учех аз с него си пишем смс почти постоянно , въпреки че съм все още с приятелят ми .... Чудя се сега какво да права смисъл аз почвам да не го чувствам безразличен (момчето където си пишем) . Знам че не мога да бъда и с двамата просто аз не съм от тези тип момичета .... какво да правя ? то аз се чувствам толкова объркано.. синорно нищо няма да ме разберете :Д...
проблема е че всичко е на моменти на моменти той се държи прекрасно и аз се чувствам перфектно но на моменти ми писва и искам да кажа край това беше
12
Взе ли си матурата по български език?
/днес ми е чувствителна тема... и не само днес/
Иначе по темата ти, подкрепям Violenza.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Да взех я г.д с нормална оценка мисля да кандидатствам и така ахам казвате да му бия шута и да продължа напред без да се ограничавам постоянно ?
Да /за приятеля ти/.
И освен това, аз лично казвам, че си недопустимо неграмотна...
:Д И защо мислиш така ?
Защо мисля, че трябва да го зарежеш или защо мисля, че си неграмотна?
за неграмотността но и др дай коментар и по двете да видя какво ще кажеш
Ето един жив пример, че реформите в образованието не струват.
Ти нима смяташ, че си грамотна?
102, уви...
еми да смятам това ,че мисълта ми е объркана и не само тя смисъл чудя се какво да правя и така не ме прави неграмотна но няма значение ! аз за др пиша ?
Ти още си с детското мислене, че всичко трябва да е рози и дъги. Е, да ти кажа в сериозните връзки има периоди, в които може да не понасяш изобщо човека до себе си. Ако не си готова да се държиш като зрял човек, ходи си с дечицата и си живей в илюзиите.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
оф да добре то на мен през главата са ми минали много повече от колкото на вас и на много други хора . Да обичаш силно и да даваш всичко от себе си и да очакваш същото ако е детско мислене ок с такова съм !
Оф! Да, добре. Подкрепям те напълно. Само напред и нагоре !
И аз това се зачудих...
Авторке, на18 години си, още колко момчета имаш да срещаш... щом нещата не вървят, няма смисъл. А и какво е това, "той си прави каквото си поиска, а на мен почти всичко ми е забранено".
Самооценка, самоуважение?!
А, чакай, ти си неграмотна, дам... няма как да имаш самоуважение.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ние ѝ казахме какво да прави по темата.
А за БЕЛ, понеже съм фукла, реших, че ще ѝ е полезно. Все пак teenproblem, а тоя тийн има проблем и с правописа
Но съм съгласна, че това няма общо със самоуважението. + това, когато любовта дойде, самоуважението остава на заден план, доста често.
Другото, което е... авторката твърди, че го обича и не може без него, а в същото време се увлича по друг. Просто няма смисъл да се заробва.
Грешка ! Главна буква в Скайп.. някой се прави на много възвишен....