.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Като почнете с тоя правопис да се заяждате . Ако искате да проверите някой колко е грамотен му дайте тема да ви напише есе . Писаниците по форумите не показват кой и колко е граматотен . Съгласна съм,че трябва все пак да се внимава как се пише ама чак пък толкова .

Он-Приятелят ти те използва за резервен вариант нищо лично но след като той може да излиза заощ и ти да не можеш . Не си заслужава да бъдеш с подобен човек .

Мега фен Аватара на 102
    Със заяждане - към подобрение. Писането на есе какво общо има с грамотността..? Граматотен е яка дума, не се заяждам !

Защото това е е форум а не час по бг или какъвто и да е било друг език . Мислите ли че ако точно заради вас тя ще се ограмоти . Ами защото обикновенно човек когато пише есе се старе да пише грамотно не е като да си пише мнения из форума .

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Ти не учеше ли журналистика?
    Именно, че уча журналистика имам колега, който пише "абиторент"...

@102, в СУ
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на 102
    Синеокото момиче, доказано е че когато ти се подиграват за нещо.. се пак това ти прай някво впечатление.... На мен пък в есето ме интересува съдържанието повече....

Естественно че прави но по-скоро ако е от близки хора . Да но автоматично в едно есе човек глеад да пише и граматно друге въпрос кой доколко е и в истинският живот грамотен .

Мега фен Аватара на 102
    Ей ся се връщам от магазина, щом Кока-Кола могат да напишат "Сподели С сещаш се", значи няма проблем и във форума.

Това е реклама за пред много голяма аудитория с цел купуване на даден продукт задължително е написано грамотно . Далеч от мисълта съм ,че не трябва да се внимава как се пише но нека не стига до крайности .

Мега фен Аватара на 102
    Мерси, научих нещо ново....

Не беше нужна ирония
    Просто казвам че има разлика от това как е написано нещо за даден продукт и това как се пише във форум .

Мега фен Аватара на 102
    Точно и аз това казвам.. Кока-кола, да приемем, че е доста сериозна фирма/марка/институция на свой продукт е написала "Сподели с (със) сещаш се", пък те за някакви си минимални грешки във форум се заяждат. Хейтъри !

Добре то трябав да е Сподели със нали ?

Мега фен Аватара на 102
    Аха, ако следващата дума започва със С или З се пише Със.

Знам бе не съм забравила бг-то още бе

Мега фен Аватара на 102
    Добре бе, извинявай. Просто исках да демонстрирам знания.

Ok

Ако се чудиш между двама кой да избереш, избери втория, защото ако наистина обичаше първия, нямаше да има втори.

Голям фен Аватара на In*The*Face
    3 години са много време, но 4 са още повече, а за 5 да не говорим. След като имате проблеми, а ти се колебаеш сега, значи нещата са почти сигурно обречени и е въпрос на време да се разделите. Да, това което описваш е по-скоро навик, отколкото непоколебима любов. Що се отнася до другото момче, на теб най-вероятно ти предстои да кандидатстваш, да отидеш в друг град, следват студентските години, нови запознанства...те първа ще имаш алтернативи пред себе си. Според мен не бързай да скачаш от клон на клон. Пусни се внимателно, слез от първия, успокой топката, порадвай се на свободата и решението ще дойде само.

Относно правописа...има допустими и недопустими грешки. Бъркането на "и" с "й" и обратното за мен спада към вторите. Факт е обаче, че има хора с ужасен правопис и по-богата обща култура от много с перфектен правопис. Но и в двата случая се иска четене.

Класификациите за неграмотност ми идват в повече.

Мерси за мненията ! Скъсах с приятелят ми опитвам се да не мисля за него и се получава до някъде но ми е нужно нещо да ме разсейва, но с времето всичко ще отмине .

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Авторке, така е понякога бъркаме любовта със привички и навици, и в последствие се оказва грешка, но всяка грешка е човешка и е да се поучим от нея, нали така? Не съжалявай за нищо, и болката ще отмине, и всичко ще се нареди сигурна съм !
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Да така е само трябва да устоя и да не се подам отново , че това ще е вече голяма грешка !

Приятелят ти не те заслужава, затова го зарежи и виж какво ще се получи с другия

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    На 18 години си още, няма никакъв смисъл да се заробваш с такава обречена връзка. Като не те прави той щастлива, остави го и си търси късмета с друг.

Подкрепям
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си