И така имам връзка с едно момче вече повече от 3 години нещата много много навървят той е прекалено ревнив и на моменти даже много прекалява . Аз лично твърдя че "много го обичам и не мога без него " но много често след поредният скандал се чудя дали това е така или просто съм привързана към него се пак доста време сме били заедно и съм свикнала . Проблема е , че той си излиза прави си всичко което пожелае а на мен почти всичко ми е да кажем "забранено " . Аз съм на 18 години скоро завърших и с него бяхме в един клас ... И така да стига до въпроса които ме човърка от няколко месеца срещнах едно момче което е по малко от мен 2 години учи в същото училище което учех аз с него си пишем смс почти постоянно , въпреки че съм все още с приятелят ми .... Чудя се сега какво да права смисъл аз почвам да не го чувствам безразличен (момчето където си пишем) . Знам че не мога да бъда и с двамата просто аз не съм от тези тип момичета .... какво да правя ? то аз се чувствам толкова объркано.. синорно нищо няма да ме разберете :Д...