- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- По-пълничко момиче на плаж
Зависи какво имаш в предвид под "пълничка", но и да не си 90/60/90 не трябва да се криеш и да си измисляш оправдания за пред приятелите. Ако не се харесваш чак толкова много - отслабни, но за себе си, не да те хареса някой, защото не можеш да се харесаш на всички. Зайчо, ти пък кво се вкарваш във филма, нищо ти няма.
Проблема е, че повечето се сещат за тялото си чак когато дойдат топлите дни / лятото вместо зимата да беше отишла в залата да отслабнеш и сега с кеф да си показваш тялото като се погледнеш пред огледалото плачеш!! ..![]()
![]()
Азис - Хоп [music]
Хора сме все пак,преглътни го и си вземи поука.Започни да се грижиш за себе си и ще постигнеш желаното.Наистина вината си е в теб,щом сега си се сетила ..![]()
![]()
И това го има между другото.
Например момичета, на които краката им са като две солети забити в задника с 15см луфт - ми грозно е.
По принцип съм на мнение, че е хубаво да има къде да се пипне, стига да не е прекалено.
И някой ми беше казал по-нагоре да не се филмирам - еми виж сега, явно вие ме виждате с едни очи, аз се виждам с други ;д
http://ask.fm/iwwkaa
Така е.
Или пък- всички отслабват за лятото/ след празници и т.н. Не разбирам. Вместо да си спазват нормален режим през цялата година (не говоря за прекалено строги ограничения) и да се харесват винаги, искат да са слаби за лятото.. и после какво? Почват да се тъпчат наново с всички видове боклуци и да се въртят в този затворен кръг.
И аз не съм перфектно слабичка, тренирала съм тенис и от там натрупах мускулна маса, и съм си свикнала да съм си с големи крака, понякога малко ме комплексира, но обикновено не ми пука, чувствам се добре и уверена, спазвам режим и се старая да излизам на чист въздух, да спортувам...![]()
Лято е, има слънце и авторката да реши да си разваля кефа, заради фигурата си. Хващай бански от магазина и тичай с приятелите ти. Да не ти пука...
Зайче ,зайче.
Беше пуснала една тема в ,която питаш дали ще е хубаво да се сложат камъни на роклята.
Беше пуснала и снимка на теб с роклята ти.Ако на това твое тяло викаш ''дебело'' то значи не знам как трябва да се наричат наистина пълните хора.Стига си се комплексирала.
Пък и както каза Тонси спазвайте режим през цялата година.Нее само за лятото и после пак да се тъпчете с боклуци.Повярвайте ,че ще ви е МНОГО,ама МНОГО по-лесно да спазвате режим цялата година и да правите упражнения непрекъснато!
А КАТО НЕ СЕ ХАРЕСВАТЕ,НАПРАВЕТЕ НЕЩО ПО ВЪПРОСА!