.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 73

Връзка с наркозависим??????

Здравейте, много съм притеснена и изплашена!

Днес приятелят ми ми каза, че употребява валидол и бира всеки ден, както и марихуана веднъж месечно, при което аз просто останах в шок!

В резултат на което цяла нощ се карахме и чак сега се прибирам, разплакана и ядосана, майка ми даже се събуди като ме видя пита дали искам да викне линейка, полиция, да подам жалба до прокурор, тя ще свидетелства, че ме е пребил...........но аз го обичам, няма да му причиня това, което той ми причинява!

Аз веднага проучих за тази дрога - валидол и попаднах на коментар тук, в тийна на една потребителка със същия проблем - тя казва, че е опасно вещество и не й се говори дори на какво е способен човек като не си вземе дозата, което ме потресе, защото тази нощ, докато се карахме той ми посегна!!!!!
    хвана ме за раменете и ме разтърси силно и ми извика, все още се чувствам унизена и покъртена.....
    жал ми е за него и как наркотиците са го променили

А за бирата, явно тя усилва ефекта и му казах, че още утре отиваме при анонимните алкохолици, защото това не е нормаално - на нова година, рд и т.н. - ок, но просто е така........явно има проблем!

Мисля си да говоря с неговите родители за това и да вземем мерки, но на тях въобще не им пука за него - според мен той трябва да влезе в комуна или някаква програма (аз разбрах за метадонова програма е подходяща), но те няма да обърнат внимание, защото не им пука за него....

Намерих едно сдружение Рето-Надежда и искам да го пратя там, но трябва съгласие на родители, защото той няма 21 и си мисля да им кажа, че е на хероин, за да обърнат внимание (то това е следващата стъпка в 98% от тези случаи!!!!!) дори да не го пратят там поне да вземат мерки.....

Много ме е яд, че не предвидих - неговите приятели слушат рап и пушат "пот" редовно, беше ясно, че с такива отрепки и той ще потъне....Напоследък и ходят на протести, много ме е страх за него, да не мине на "херц" или да влезе в затвора!

Плача в момента, какво да правя?
    Как мога да съобщя, че валидола е опасен, той се продава без рецепта даже на деца, не е редно!

аз си спомням, имаше един белег на гърба - чак сега се сещам, че е било от спринцовка, не знам как пропуснах да забележа преди ;(
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Значи хората, които слушаме рап сме отрпеки?

Цитирай Първоначално написано от Dkeyz Виж мнението
    Ами, не знам тези, които аз познавам са някакви сатанисти, с пиърсинги, татуси, някви херци и т.н. Това си е култура на гетото и не се изненадвам, примерно ходят на протести постоянно и се бият, само искат цигари, бира и "зеленият дракон".
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Повече от фен Аватара на marrcandy
    Според мен нищо не можеш да направиш. По-добрия вариант е да го зарежеш. Защото валидола е лекарство,а не наркотик (нищо че ти казваш че е наркозависим) , и наистина не знам кой би му помогнал явно приятеля ти е бездарник,чуди се какво да прави,и затова само глупости измисля
    Успех все пак

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    В общи линии, да.

По темата: Много хора, които употребяват валидол и бира прекаляват и с други вещества - витамин Ц и физиологичен разтвор.

marrcandy, те и амфетамините през миналия век са били лекарства и са ги използвали за лекуване на депресивна психоза, за отслабване, за повдигане на духа на войниците през ВСВ и интелектуален труд.
    Метадона също е 'лекарство', диазепама също и пр.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Tва пък за рапа е най-тъпото нещо, което съм чувала.
    Не съм прочела всичко, стигнах само до валидол, бира и марихуана...
    :ДД

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Валидола е лекарство за сърцето и нервите аз съм го пила преди време ами не се пристастих въобще . Все още го пия но много по рядко и не всеки път когато съм изнервена просот защото се научих че какъвто и проблем да имам никого не трябва да прибягвам към хапчетата а повярвай ми аз съм се тъпкала с ужасно много успокоителни . Явно при приятелят ти това не е станало и той се пристастил лично аз не бих се занимавала с такъв човек особено пък след като ти е посегнал . Хващай си парцалките и се махай от него

Мега фен Аватара на Ivaaaaa

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Белег от спринцовка?!
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    nice try
    n00bs

На мен ми е интересон как се е появил този белег на гърба

anonymous895156
    Guest
    Дам

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    На мен ми е интересон как се е появил този белег на гърба
    не знам, ама наркозависимите едва ли ще си изберат да се боцкат точно в гърба...

Цитирай Първоначално написано от psycopath
    По темата: Много хора, които употребяват валидол и бира прекаляват и с други вещества - витамин Ц и физиологичен разтвор.
    Последните две могат да са особено опасни...

Ами всеки организъм си е различен аз съм изпила толкова лекарства и пак не съм пристастена въпрос на организъм и воля е .

Мега фен Аватара на 102
    Ако прибави и парацетамол към диетата си.. още повече трябва да се притесниш.

Град
    Варна
    ПАРАЦЕТАМОЛ!!!

Мега фен Аватара на 102
    Бича за младото поколение.. може би след неграмотността.. това е той.. Па Па Па ПаРаЦеТаMALL !

Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    сгсгфгдфг
    Разказвали са ми за теб ти си яко джанка шиеш водороден пероксид по градинките цяла Кнежа те знаем не ми пиши в темите, рецидивист!

А на гърба е базиликата и сигурно някоя от тия сатани комплексирани му е пмогнала не искам да го загубя това момче

Ето girlwithblueeyes знае колко е опасно и е информирана евала! мацка, ти на метадон ли мина или в някоя комуна се оправи???
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Мега фен Аватара на 102
    Не вярвах, че ще напиша някога "хихииххиих", ама в момента точно това правя.. и не мога да се спра. Дано да има повече тема от твоя страна !

Аз не знам как такива вещества се продават без рецепта, всяко дете може да си купи, много е страшно, аз мн мразя наркомани не искам да изгубя приятелят си, помогнете ми
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от AngelAntichrist Виж мнението
    Разказвали са ми за теб ти си яко джанка шиеш водороден пероксид по градинките цяла Кнежа те знаем не ми пиши в темите, рецидивист!
    Чу ли бе, рецидивист!!!

AngelAntichrist, айде стига глупости. Дори не е забавно.

И да попитам... котката му друса ли се с валериан?? Щото и валерианът е много опасен. Особено, ако се приема с мента.

Примерно чета за някакъв Ушеф като дойда в София дето е бил наркоман 90те години там от първите и е живял на Попа бил там партия с Реми и друсал яко Валериан и всички викат да умре на метадон и т.н. - веднъж наркоман цял живот наркоман и алената буква си виси на гърдите Не искам с мойто момче да се случи така, виждам как дрогите го развалят!!!!!!!
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Град
    Варна
    А та ние как да ти помогнем? Да вземем да сберем една ударна група и да идем да му набием малко акъл в канчето ли?

Мега фен Аватара на 102
    Попа вече не е добрия стар поп, който подслоняваше онеправданите и измъчени от живота люде... =(

Няма значение какво пия но никога не съм се пристрастявала към успокоителните а те са ми били предписани от доктор не съм си ги пила на своя глава.
    Сама по себе си на мене темата сега като я чета ми бие малок на бъзик ама айде .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си