aз знам разликата, но ми стана много ясно, че вие не я знаете ;D

хем сте прости, хем тъпи
станозолол се произвежда от много фирми

някои си го произвеждат и го предлагат под името "Станозолол", други - не ...
инжекционният вариянт се предлага под имената Винстрол, Рексогин и др.; предлага се и на таблетки за орално приемане под имената Станозолол, Стромбафорт, Стромба, Естанозолол, Рексобол, Станодекс и др.
жалко е аптекари да не го знаят това

.. а и на 'сичкото отгоре да се правят и на умни .. you are pathetic!
a вие нямате никво право да съдите мен, дали и колко разбирам ... понеже нито сте постигнали нещо, нито имате опит
и не съм толкова "насран нещастник", понеже вече работя в АКТАВИС като Master data analyst и отговарям за вноса и дистрибуцията на ония работи дето ти ше ги продаваш на бабичките .. отделно съм спонсорин атлет от VIOEXYL Greece, НЕКА МИ Е ЗЛЕ!
и понеже още не ми вярвате, че сте много смотани ще ви кажа разликата между вас и студенти от МУ София
тези от МУ София могат да ти обеснят действието на стероида,
да ти обеснят РЕАЛНИТЕ последствия от него и в какъв мащаб се проявяват
как и дали този препарат може да доведе до трайни малофункции в организма
кога се проявяват страничните ефекти, как можеш да ги избегнеш и кога трябва да потърсиш медицинска помощ
да ти кажат РЕАЛНИТЕ повреди*, които могат или ще настъпят при различната дозировка на препарата
да ти обеснят какво и колко рискуваш, и какво РЕАЛНО жертваш, след като започнеш прием на определен препарат или комбинация от препарати
освен темата за стероидите
тези от МУ София могат да те консултират за хранене и можеш да водиш дискусия с тях на тема Спорт и Спортна медицина
студентите от МУ София, не преписват от учебниците, когато пишат във форуми, понеже знаят, че теорията понякога е доста далече от опита ....... ТЕ ОЩЕ ЗНАЯТ, че спортът и свързаните с него действия могат да са само ПРЕДПОСТАВКИ към някое заболяване, а не преки и сигурни причинители на това заболяване
ПОЗДРАВИ!