Наистина ли ти трябва гадже толкова ограничено, че само заради някакъв си нос да те зареже? Има хора всякакви - дебели, слаби, мускулести или не, такива с твърде големи или малки зъби, плешиви, космясали, прегърбени и т.н. Аз също съм пълна издънка - дебел, горната ми устна стърчи по-дълга от долната, предните ми зъби на долната челюст са ми криви, нищо, че много не си личи и майка ми наскоро ми каза, че ходя твърде стегнато, прегърбен напред и изобщо не си движа раменете и ръцете. Като говоря не мога да казвам "р" и т.н. На 15 си и си нямала гадже... Сестра ми си хвана гадже едва на 16 и какво от това? Повярвай ми, заслужава ли си да се променяш заради мнението на подигравачи? Истината е, че наистина за всеки влак си има пътници, защото някой ден ще намериш някое много свястно момче, на което му пука за характера ти, а не за външния вид. Всички хора погрозняват след като станат 30-40 годишни, така че красотата е относително нещо и хората, които се женят заради красотата на другия се развеждат след време, защото погрозняват и си остават грозни и с отвратителен характер. Подиграват ти се... те пък да не са модели? Съвършени хора няма. А за какво ти е гадже отсега? Все едно ще останете заедно като гаджета още 10 години и ще се ожените и ще заживеете щастливо? На тази възраст няма как да имате една наистина сериозна връзка, нито ти, нито "приятелите ти".