Здравейте!
Момиче/14г./
От съвсем малка,мечта ми е да бъда фотограф.Разбира се,всеки има своето начало.Не съм се заемала сериозно,но е време.Искам фотографията да ми е просто хоби.Няма да го правя за да печеля пари или слава,просто това ме влече и ще го правя без да печеля нищо.
Видя ли нещо красиво,веднага грабвам фотоапарата.Имам много очарователни приятели и когато сме в парка им правя снимки.
Просто съм 'арт' човек.Обичам да рисувам и казват ,че ми се отдава.Това също и е хоби.
by the way не мога да обработвам снимките.Не знам с каква програма.Нищо не знам,именно затова се обръщам към вас.
Фотоапарата ми е 14мегапиксела и засега предполагам още не ми трябва професионален.Моят си прави прекрасни снимки.Но след няколко години (ако сега се заема сериозно) ще си купя и професионален.И не ,няма да чакам родителите ми да го купят.Искам сама да постигна всичко.Въпреки че те ми казват ,че ако се заема сериозно с фотографията те ще ми го купят ,но аз отказвам.
Та пиша,защото имам няколко въпроса.
1.Фотоапарата ми добър ли е за начинаещи?
2.С какво да започна?Какво да започна да снимам за начало?
3.С каква програма да си обработвам снимките?
Ех,имах още безброй въпроси ,но ми излязоха от ума.Така де,като се сетя ще питам.
Ако някой иска снимки да пише.Може и да се осмеля да пусна някоя ;д
Това е засега ,надявам се някой да ми помогне.
Последно редактирано от you're.never.walk.alone : 06-21-2013 на 15:31