- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- МОТОРИ
возила съм се на мотор много малко пъти ... обаче съм виждала доста неща и каквото и да ми говорите моторите са си опасни... и какво сега ? казваш ми,че с 50км. в час може да стане нещо толкова лошо и в същото време ми казваш,че не съм права![]()
аз не съдя никого фактите сами говорят... и влезнах само да кажа,че моторите са си опасни и с '' аз мога да карам,другите са ми виновни'' не трябва да се залъгвате,а да внимавате и да се учите колкото се може повече щото точно е заради такова мислене стават донорчета на по 20 и доста мотористи заплашват живота и на отсрещния
Ох.. Защо се хабя?
При огромна част от инцидентите довели до смърт от катастрофа с мотор тялото на загиналия е буквално ..... /добре няма да използвам тази дума/. Ще попитам, виждала ли си подобно нещо? Мога да те уверя, че със сигурност не става за донор. Не знам кой Ви е набил в главите, че мотористите били донори?
Само не разбрах как очакваше да реагирам? Возила си се много малко пъти на мотор. И влизаш тук, за да ми кажеш, че моторите са опасни и, че има шофьори, които се мислят за Бог, така ли? Също така ме поучаваш да не се залъгвам и да внимавам. Аха, добре, изключително благодаря за мъдрите съвети, които не знаех. Сега предполагам ще искаш и медал?
Явно не си разбрала, но тук говорим за онези мотористи, които много добре са си научили урока и последиците до, които може да доведе незачитането на правилата за мотоциклетизъм. Тук не говорим за безрасъдни шофьори, които карат с 200км/ч в града, защото има и такива с КОЛИ. Тук не говоря за 16годишният малоумник, който е без каска и кара без книжка. Тук не коментирам онзи, който шофира по късите гащи с които до преди малко е спал и по тениска. Тук говорим за коренно различен тип хора. Познаваш ли такива? Срещала ли си такива? Говорила ли си с такива? Возила ли си се при такива хора?
Не съм се обърнал конкретно към вас, пишещите в темата, а към всички мотористи, като много ясно казах, че има и изключения, а ти започна да ми обясняваш, че си точно от изключенията.. Въобще не ме е*е нито как караш, нито това дали караш с екипировка или не. Според личните ми наблюдения мотористите са/сте опасни и не много разумни шофьори. Въобще не си прави труда да ми отговаряш, защото не можеш да ме убедиш в обратното.
^ Относително е ти казах, бре, лимонадо!
ПП: Ти казваше, че правопорционално на скоростта се увеличават рисковете, така ли беше? Не го ли каза? И аз ти казвам, че ГРЕШИШ! И го доказах. Джъст дат симпъл.
И стига с тия заучени фразички за "донорчета", че ставаш смешна.
ПП2: По-добре спри да влизаш в темата. Влезе, за да разправяш колко са опасни ли? Не сеее занимавай.![]()
пхаххахахах скоростта нямала значение ххахах :Д
бисери колкото щеш..
от всичките тези простотии,които човек може да се подсере
тези,които знаят как да падат са обучени каскадьори и професионални състезатели
от улицата няма такива
изумяваш ме.. то не бяха исторически бисери..
попитах те колко човека знаят тия неща като е относително ? знаеш ли колко ? много малък процент... за другите повярвай ми скоростта не е относителна и се вижда
^
^
^ Който кара мотор го знае, споко.
Въпросът е друг. Ти знаеш ли какво сочи черната статистика? При висока скорост на права отсечка малко са загивали (без наличен страничен фактор). А повярвай ми, там се кара най-бързо. Аз такъв случай не знам, а аз знам много случаи. Катастрофите са причинени предимно от кофти пътища и невнимателни шофьори. Това е. Скоростта е проблем от второстепен ранг.
klimatronik, аз тогава откъде ги знам?
ко знаеш ти?
бързата скорост убива! Като си карала бързо и била по-внимателна хахахах аахахааххаахахаххахах умирааам http://vbox7.com/play:a6b864f3&start=3
Това го показваш като довод на това, че шофьорите на коли не обръщат внимание на мотористите ли ? Защото аз тука вижда едно отнемане на предимство от нивата.
Нямазначение, недей да пожелаваш стълбове и смърт, за да не се случи докато те возят в кола да срещнеш някой стълб/дърво от близо.
Мотористите предизвикват много по-малко катастрофи от колите, да не говорим че в 80% при настъпило ПТП то е в резултат на отнето предимство на моториста.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Отново колата ви била виновна.
Тоя като се движи с такава скорост на такъв път как мислиш ,че ще бъде забелязан? Пък и да не е той виновен, ако си беше карал бавно.... най-вероятно щеше да избегне катастрофата.
Връщаме се отново на логиката,че дивия заек излязъл на пътя бил виновен хаха
Ужасно си тъп, Саше! И приключвам.
А да се покажа най-накрая, тука са ме снимали без да знам.Ха!
Ето и нещо суууупер добро :
https://www.youtube.com/watch?v=Dxy4n0UT82o
За кво спорите за глупости?На една катастрофа с мотор има сигурно 15 с автомобил.Аз за толкова години не съм видял нито един по-сериозен инцидент с мотор, а с автомобил постояно се избиват.БЕЗСМИСЛЕН СПОР...
Последно редактирано от xantia : 07-04-2013 на 18:31