- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- МОТОРИ
Не разбрах защо ме нападнахте мене ама ..![]()
Твое е само това, което си изял и изпил!
Човек да не иде да спи значи ..![]()
Да твоя е доста моторджийски![]()
Като видя репсолка и се сещам за едно клипче, в което 12 репсолки се форсират в определена последователност и правят музика. Ма нещо не мога да го намеря.![]()
ЧАКАЙТЕ ДА ВИ ПИТАМ НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ НАМЕРИ ТАЗИ СНИМКА НА РОСИ?
https://addons.opera.com/bg/themes/d...lentino-rossi/
Пробвах да пиша на пича, който е качил темата в Опера ама му е блокиран мейла, пф.
koshtramba оф и аз го мислих това ама викам аре да не си личи чак толкова болната ми мания по моторите....![]()
Хах в момента си придвижвам задника предимно с кола. За жалост за удоволствия не остава много време. Като цяло съм привърженик на off-road - а. Иначе от към по шосейните машини Transalp 700, CBR 1000. Ама не са ми в кръвта на мен тия шосейни машини. Дай ми някоя Honda cr, huskwarna и т.н. определено имам слабост към 2Т моторите, няма нищо по приятно от това да се качиш на 250 2Т крос. В момента в гаража събира прах една Ямаха ДТ, даже онзи ден успях да покарам, за съжаление е навремила за нови гуми и верига. От 4Т ендурата последно карах едно кавазаки КЛР 650, много приятно изненадан останах. Та сега в близко време като се опарича смятам да сменя ямахата с някое кавазаки или хускварна. Навремето започнах да се уча на един 60 годишен мотор, рядко удоволствие е да караш 1 час и да го ремонтираш 2, но пък дава незаменими познания в областта. Баща ми много държеше да се науча какво има вътре преди да се науча да карам.
Да. Много е важно да се знае какво има вътре и не само да се знае, разбира се, а да се борави правилно. Един приятел на скоро си купи kawasaki KLR600 и е доста доволен. Но той също, като теб е запален фен на офроуд моторите. Аз не мога да изкажа толкова подробно мнение, защото съм си привърженичка на шосейните. Но по думите му наистина удоволствието е голямо. Той си го взе в много добро състояние обаче, с чисто нови гуми, верига, бутало, клапани и т.н.
Личи си колко разбираш от двигатели. Нищо всеки се учи докато е жив. Искам да се качиш на една 250 2Т крос пчеличка и да и дадеш пълна газ, да видиш как ще започне да жужу, даже като паднеш по гръб може да видиш и пчеличките. Да не говорим за KTM 300, 360 кубика 2Т които може дори да не успееш да ритнеш за да ги запалиш и че ако не ги запалиш от първият път като се върне манивелата може да ти счупи крака. 2T двигателите са далеч по агресивни от 4Т нямам намерение сега да ти разяснявам защо е така.
скоро, живи и здрави, се прибирам на България и купувам една yamaha xt 600 supermoto
ще има изплашени пешеходци
<3
Много добър избор !!!!!!
ЧАКАЙТЕ ДА ВИ ПИТАМ НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ НАМЕРИ ТАЗИ СНИМКА НА РОСИ?
https://addons.opera.com/bg/themes/d...lentino-rossi/
няма живи май вече