- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- МОТОРИ
Яздиш ли? Извинявай.. не бях разбралА от колко време? Скачала ли си? A до манежен тръс стигала ли си?
Точно, аз да ти кажа.. всъщност.. ако не беше треньора да ми забранява някой работи- щях да съм се убил вече в разни опити за скачане къвто съм ( а и от глуост и не мислене :Д ) ама ми е и кеф.. ( е малко поукротих хормоните след едно гадно падане)
Да. Скачала съм. Яздила съм дори и във всестранна езда. Не ми е хоби, нито спорт, просто развлечение. Рядко се случва, защото не ми доставя такова удоволствие. Повече се кефя на самото животно, не на ездата.
Като цяло има нещо, което ми доставя най-голямо удоволствие и темата е за него, не за твоите коне.
Като човек, който е от двете страни на монетата, а именно коне-мотори мога да ти кажа, че не си прав.
Не може да ми влезеш в темата и да ми се правиш на тарикат, казвайки ми, че ще се насера от кон.
Някак си заядливите ти подхвърляния никому не са интересни.
Отвори си темата за конете и там обяснявай на хората кой как ще се насере и им препоръчвай памперси.
Ай остани си със здраве.
This is a monster -_- Yeee
![]()
Последно редактирано от TrollFaace : 08-02-2013 на 20:41
Твое е само това, което си изял и изпил!
бе още преди малко ти намекнах нещо за насирането :Д ам ти не ме разбра... Обаче си права, доста ти цепя темата :Д :Д
иначе ясноПросто малко се учудих как може да си яздила тогава(без желание).. пък и с това ,,рядко се случва'' - няма никакво напредване в язденето, сигурно го знаеш. Иначе ти от къде беше? Нищо чудно да се познаваме или поне треньорите . :п
айде здраве да е .
Последно редактирано от klimatronik : 08-02-2013 на 20:52
К'во безжелание те гони? Казах, че не ми е страст не, че нямам желание. Рядко се случва да, няма напредване, защото аз не искам да има. Страстите ми са други.
Спирам да комуникирам с теб.
майко направете си тема за коне !
бе майки, бащи . няма оправия
смразяваща.. разбрах,че нямаш , разбрах, че и не си яздила мощно по тази причина.За мен обаче по-голямата скорост,която развива мотора не е основание за по-голям адреналин
![]()
Добре аре млъквай и изчезвай че ми писна да ти чета глупостите за конете
Ох, много ми харесват ботушите и ръкавиците на Алпинстар. Обаче, като пробвах женските ръкавици и там където са протекторите за кокълчетата са доста неудобни и няма толкова добър захват и свобода на движение. И май ще се ориентирам към новият модел на Спиди.
Последно редактирано от Smrazqvashta : 08-03-2013 на 13:02
Пращам те на кура си да ми угодиш на мене убитак
ти и кур си имал голям герой, за жалост с обърната резбра. гнус.
да не качваш спътник на мотора ,че кой знае как мирише на кисело от всекидневното ти мазало.
Теб те искам в О-с-т-а-к-а? бременен :Д
да не би да си изнервен щото ти е прекалено малук за ауспуха на мотора?
Не си използвам мотора за такива цели...
Ако ти ползваш гъза на коня си за това не всички сме сбъркани като теб