- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- МОТОРИ
мили хорица, няма никакъв смисъл да обяснявате какво значи мотор или каквото и да е на някой който не го влече или просто няма тая страст, само си губите времето
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Сори, ама ти си яко аматьорка пред това, дето съм го намислила аз.
Значи : Сватбата ще се състои на дълга отсечка. Гостите ще са наредени отстрани. Мъжът ми ще кара черен RR, с черна каска, черен визьор, черен мотоекип. Аз ще съм на бяла каска, бял мотоекип бяла каска и черен визьор, ще карам ZX10R. Ще караме лекичко. Между нас ще кара поп (или ще го карат) на черен Харли и ще чете. Когато стане време за заветното "ДА" - няма да го изказваме, а ще форсираме с моторите - 3 пъти за "ДА" , 2 за "НЕ". Халките ще представляват назъбени пиньони. Поканите ще са малки моторчета и отзад от номерата ще се разгъва текстът на поканата.
Само не съм измислила как попът ще чете и всички гости ще могат да чуват/виждат, но предполагам с някакъв буфер и колони.
Е, да, предвидила съм го, ама... Знае ли човек, хаха.)
Хубавото е, че инвестицията отива за неща, дето после ще си ги ползваме. Вместо тежки рокли и воали, костюми - ще си имаме освен нови мотори - нови аксесоари за тях. Кво по-яко. :Р
Оооооооо ето така искам да ми предложат и нa мен!! :X
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
аз искам вместо пръстен да ме заведе в магазина на кавазаки, ама преди тва да е казал, че той ще си взима бебче... отиваме си ние двамата и ми казва "кефили те, тва е новото ми моторче" и аз да съм възхитена и той да ми падне на колене и да ми даде шибаните ключове от тва прекрасно бебче ;д
И заживели щастливо
No driving, no sleeping
Say you wanna party
Let's party alright
Да бе да не е луд да ти даде чисто нов мотор, пръстена ще му излезе по-евтино![]()
Твое е само това, което си изял и изпил!
бе яя бе ну разваляйте идеята... ;д;д;д
Както вече казах " И заживели щастливо "
No driving, no sleeping
Say you wanna party
Let's party alright
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.