- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- МОТОРИ
Не се подигравам просто констатирам
Твое е само това, което си изял и изпил!
не се оправдавай прати ми я само на мене на лс![]()
Нямам думи!! Дано колегата го намери!!мотора е откраднат от охраняемия паркинг на враня които го пази родната полиция, демек няакои полицаи го е взел, така ни пазят те. ако го видите обадете се възнаграждение! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Номерат е С6962Х лепенката доло не е вортех а М4 има скотоилер за мазане на веригата КН филтар, спортни рачки, задна гума 200 на 4000км, краш тапи. мотора е чисто нов
майко мила ако ми откраднат такъв мотор ще запаля няколко полицейски коли![]()
Нямам думи. Това е мега гадно. Тоя мотор струва 20 000+ и да ти го откраднат от платен паркинг ?!?!
BTW, koshtramba бях ти пуснала едно лс във фб, видя ли го?![]()
Или по-скоро по-удачния въпрос би бил... кааак го прекарват през огради и т.н със заключено кормило - ако ти го откраднат от двора на къщата с кран ли ще стане?И да не се чуе/забележи.. е мнооого професионалисти ще да са.
Нали знаете, че мотор се краде за да се продава на части, сигурно вече са го разфасовали. Но най-шибаното е, че е задигнат от платен паркинг. Където уж плащаш за да го пазят... Мама им мръсна.
^То лесно се изнася, ама как се изнася незабелязано. Е мнооого ми е интересно...
Инак за части не си е работа, ама сигурно са хакнали системата някак си, трябва да си има чалъм, хубав мотор и на части.... жалка работа.
![]()
Чел съм че доста от моторите се изнасят за чужбина и най-вече в Русия направо по поръчка ги карат