- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам какво да правя....
Здравейте!
Бих искала да ви помоля за съвет, все пак вие ще видите нещата по-обективно от мен. Може би и ще ме обвините и ще ме сметнете за наивна, но приемам и критики.
От скоро има едно момче, с което се срещам. Една и съща специалност сме в университета. Не ми е никак безразличен. Проблемът е там, че аз искам сериозна връзка, а той не(по държанието му разбирам, че иска просто с**с), тъй като по неговите думи: не знае дали ще остава в София през лятото.
Днес се видяхме отново - малко се поразгорещихме, не ме разбирайте погрешно, до с**с не се е стигало, защото, както казах, аз искам сериозни взаимоотношения, а и не съм от типа хора, които разбират сентенции от сорта "приятели с привилегии", а и не искам да се отдавам на човек, който няма чувства към мен.
След като си тръгнах се почувствах зле (не знам защо, просто така го почувствах) и се запитах какво всъщност правя и докъде ще стигнем така двамата с него - той не може да ми даде това, от което аз имам нужда, аз на него също. Въпреки това обаче аз искам да се виждаме (не знам и аз на какво се надявам), но знам, че ако продължаваме да се срещаме аз ще хлътна повече. Какво да правя - да му кажа ли, че искам да спрем да се виждаме или да предприема нещо друго?
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!