- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той е наркоман... какво да правя ?!
Здравейте,
Преди 9 месеца се влюбих в едно момче... знаех, че приятелите му употребяват наркотици, но (като пълните глупачки) вярвах, че той не употребява... Оказа се много мило момче, правеше всичко за мен и за това да се чувствам добре. Бях наистина хлътнала, когато той започна да взима 'кока'... След 4 дни скъса с мен без да ми даде обяснение и аз го приех трудно. Една негова приятелка ми обясни, че той взимал 'кока' и че скъсал с мен, защото не можел да се контролира...
Бях в депресия около месец и не можех да го преживея... От тогава единствените момчета, които ме привличат са точно такива, а именно-наркомани... Чувствам се объркана и не знам какво да правя........
Моля ви дайте ми съвет, знам че темата ми е адски глупава, но не знам към кого да се обърна понеже наскоро имах проблем с марихуана....... no hate please !![]()
П.П.- ходехме около 2 месеца...
Просто от любопитство- имаш ли 14 поне?
И спря да се върти за миг земята..
Това е толкова тъжно... че още от малки се чудят с какво да се натровят.
Какъв съвет очакваш да ти дадем?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
ами на 16 съм... просто от тогава не съм същата и всичко го забелязват, а аз наистина не знам какво става с мен ... Бях отличничка в училище, а сега успехът ми падна доста... не исках да ми се подигравате и hate, а просто исках да разбера дали има някой, който да е в същото положение ....
Никога не позволявай на някоя любовна драма да пречи на образованието ти!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Кажи му в очите мнението ти за начина му на живот, за това, че се тревожиш за него и т.н.
Ако се промени - значи наистина държи на теб, ако ли не - просто няма смисъл да си губиш времето с човек, който затъва с глупости, самопреебава се, а и преебава околоните. Повярвай ми![]()
Очевидно такива момчета те привличат, ти не можеш да контролираш това по кого да си паднеш, но пък можеш да се постараеш да не си съсипваш живота през това време![]()
Еми с каквито се събираш такъв ставаш, иначе тревата не вреди тя се води лек наркотик *но все пак се води забранена за България*![]()
Ако те обича му кажи да избира между теб и наркотиците ама едва ли![]()
Азис - Хоп [music]
Искаш да кажеш, че за да ти се хареса някой, трябва да употребява наркотици?
ХАХАХАХАХА
това е строго индивидуално загледай се в повечето който употребяват наркотици личи си от км. - смисъл тия където са на по-тежки като херца
примерно аз се постригвам 1-ви номер леко напомпан съм и това ме много изнервя като ми кажат изглеждаш еди какъв си, лош човек и такива работи ..
както казва Лазар Ангелов в едно интервю като го питат: Здрав, в форма, късо постриган и брадясал нали знаеш какъв е стереотипа за тези момчета в България, София ?
- Това е моя стил, не ме интересува хората какво мислят мисля, че хората който ме познават знаят аз какъв съм![]()
Азис - Хоп [music]
Пикла... Заради такива глупости си проваляте живота, че чак да го хване яд човек. При първия срещнат "лош" батко ви умекват коленете, мислите си колко е зрял и колко сте влюбени... Нямате си и идея в каква заблуда живеете, сами се вкарвате в супер драми и се самосъжалявате и депресирате заради нещастната си "любов". Още повече, че за връзка 2 месеца не можеш да опознаеш човека, а какво остава да го обикнеш... Вземи се в ръце, сядай си на дупето и наблягай на учението, защото това е нещото, което може да ти осигури добър живот. На твоите години повечето момичета се смятат за зрели жени, а всъщност са наивни момиченца ходещи след гъзовете на разни "лоши" момчета. На 16 години няма смисъл да се вкарваш във филми за вечната и силна любов. Не можеш да разбереш дали си пасваш с някого докато живееш в своя безгрижен розов тинейджърски свят, в който те издържат родителите ти и всеки си живее в неговата си къща. Хората показват истинската си същност с времето, в началото всеки се старае да се хареса възможно най-много на другия. Сега ти е времето да учиш и да живееш. Не си пропилявай най-хубавите години от живота си в наркотици и драми ; )
--------------------------------------------------------
btw слабо някой квартален келеш да "започне да взима кока", т'ва нещо пари струва, да не е ей така...
Добре, че не е валидол и бира...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
само не разбрах какво точно искаш да чуеш?
нз глупаво е, че всички се отнесоха с подигравка
единственото, което мога да ти кажа е да се вземеш в ръце
колкото това за успеха и аз съм попадала в подобна ситуация и знам колко е трудно да излезеш от нея
приятелят ми замина да следва извън страната и това просто нямаше как да не ми се отрази
беше доста трудно, много се обичахме, ноо..
както и да е срещнах друг след време и нещата си дойдоха на мястото
успех ;]
Добре, знаела си, че приятелите му употребяват наркотици. Как не ти мина през ума, че може и той да прави същото? Разбирам, държал се е добре с теб, но това не значи, че отношението му към теб, е същото с всичко останало. Както казаха преди мен – заради наркотиците хората си провалят живота... Трябва да го забравиш, да спреш всякакви контакти с него. ..колкото и да ти е трудно. Да речем, не беше скъсал с теб, как си се представяш след година, две, три..? Мисля, че знаеш: „Кой с какъвто ходи, такъв става”. Не казвам, че и ти ще започнеш да употребяваш тия гадости, ама дори и да не го правиш, си е за твое добро. Недей да имаш връзки с наркомани. Момчето ти е направило огромна услуга като е скъсало с теб. Поне това е моето мнение...И пак ти казвам – стой далече!
Марихуаната не е наркотик.
16-годишни келеши не друсат кока, щото тряа събират по 2 месеца от закуски и накрая ще им дадат пудра захар.
Не обвинявай вътрешната ти филмираност за спада на успеха ти.
Temet Nosce
벨야카
Аре аре, все едно няма малки разглезени келеши, дето не си знаят парите от мама и татко и смъркат кока, без да знаят защо точно, просто си смъркат е така, щото е "готино" и го правят "големите"В моя малък и скромен 30-хиляден град, е пълно с такива на по 15-16 дето смъркат, чисто.. бодът се и т.н...
Бе, к'во, да говоря преди, пред мен, един малък келеш 3-ти клас си извади холандски слим и си го издърпа сам.. След което отиде взе си една бутилка 2л бира изпи я... и каза, че отива на дискотека, А ние стоим няк'ви на по 18 и го гледаме тъпо....Пълно е с такива пикльовци навсякъде....
![]()
Авторке, тегли му майните, спри да контактуваш с него и със себеподобните му, те не са хораСлабохарактерни са ми наркоманите, смисъл, колко слаб трябва да си психо-физически, че да прибегнеш до наркотици...
Edit: BTW сигурна ли си, че е кока, щото може да смърка и амфети...Това по вероятно..
Ако му кърви детския нос и пича е слаботелесен, значи е амфет![]()
Последно редактирано от AnarchyBoy : 06-24-2013 на 13:30
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
всъщност и аз така мислех обаче вече толкова на по 15 има с повече пари от моите на ден че...
да не казвам,че на братовчед ми ( който всъщност февруари направи 15) от неговия клас има поне 3ма дето се друсат и ходят така на училище.. същите тия,когато бяха в 5ти клас се бяха напили с бутилка водка
така че не се учудвай чак толкова ако групата им е такава си е възможно
пфф, добре де, хубаво дават кинти, ама едно по 80-100-120 кинта, който евентуално да му стигне за 2 дена, ако не продава не се изкарват лесно
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....