.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    всъщност и аз така мислех обаче вече толкова на по 15 има с повече пари от моите на ден че...
    И пак
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    пфф, добре де, хубаво дават кинти, ама едно по 80-100-120 кинта, който евентуално да му стигне за 2 дена, ако не продава не се изкарват лесно
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Може на амфетити да им викат кока, да се правят на големи риби.

Голям фен Аватара на sneering
    Е те пък е***и големите риби с един бял прах за 130 лева.Кокайна е за лична употреба,без никой да те разбера и да се радваш на еуфория му,а не да парадираш с него пред други,който даже и това нямат.

Не знам какъв трябва да си,за да се впечатляваш на хора взимащи заместител на естествени емоции,да парадираш с него или да те кефи самия стереотип на употребяващ.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    не си прав, със стереотипа свикваш...и после ти е странно

след повече от 3 години общуване с хора, с такива потребности, съм привикнала със стереотипа им, макар че съм далеч от техните навици...има едно очарование във винаги пуснатите пердета, заключените квартири и абсолютно непонятните за външен човек разговори...обаче не искам да обяснявам и колко разочарования....колко провалени планове, защото някой не се е появил, или на 3-тия ден си заспал, колко кинти се въртят ежедневно, че едвам изкарваш някой път и така нататък и така нататък...и все пак, все още ми е яко там, макар че съм доста далече от бурните пубертетски години

пък пичът сигурно пуши понякога, евентуално някой път преди дискотека да направи някоя черта
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

проблем с марихуана....... ТИ СЕРИОЗНО ЛИ!!

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    Има ли беее има ли бхахахаха
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Една ________ и ще си 6
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    И пак
    какво и пак ?
    била съм свидетел на следната случка: момче отива на училище със супер мн пари и като някой го ядоса отива и си разваля парите на по 1лв. и го замерва.. да те замерват с пари ?! .. после пак ми кажи че няма да има да си купи наркотици

when it's marijuana it's awesomeness, not problem...

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    какво и пак ?
    била съм свидетел на следната случка: момче отива на училище със супер мн пари и като някой го ядоса отива и си разваля парите на по 1лв. и го замерва.. да те замерват с пари ?! .. после пак ми кажи че няма да има да си купи наркотици
    Надали момченцата се разхождат с по 100 кинта джобни ежедневно.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Надали момченцата се разхождат с по 100 кинта джобни ежедневно.
    казах ти реален случай .. като прибавим няколко приятели на тоя и хоп ето ти няколко 15/16 годишни наркомана

моя приятелка ходи с по 100/120-30 лв. че и повече в нея първите 3 дена от седмицата щото си ги изкарва сама петък,събота и неделя и после има пари до към сряда -примерно.. тя ако иска може да си взима наркотици

Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Дрогирай се и ти
    Кво го слушаш тоя. Никакъв случай НЕ го прави.
    Когато чета история, си представям, че това съм аз.
    На твое място нз. Може би ще ти дам съвета който всички ти дават "не разваляй успеха си". Аз имам странни методи за лечение, за каквото и да е, дори и за това, но просто нз дали ще ти помогне.
    И въобще не е глупава и аз бих писала със същия проблем. Не си проваляй живота. Гледала съм много предавания как се лекуват дрогираните, не ти го пожелавам. Не мога да ти помогна, аз не смея и тютюн или кофеин да докосна, камули наркотици. Късмет

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си