.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Лунички?

Лунички?

Исках да питам някой знае ли как поне малко да си залича луничките?

Цитирай Първоначално написано от GermanGirl Виж мнението
    Исках да питам някой знае ли как поне малко да си залича луничките?
    В луничките ти е чарът, а хиляди хора мечтаят да такива, моят съвет е да не им правиш НИЩО

Повече от фен Аватара на mimijessi
    Цитирай Първоначално написано от ani76 Виж мнението
    В луничките ти е чарът, а хиляди хора мечтаят да такива, моят съвет е да не им правиш НИЩО
    +
    Толкова е сладко и чаровно..

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от ani76 Виж мнението
    Тя не пита за мнението ти, нито за това на "хилядите хора". На нея явно не й харесват.

Към авторката - има избелващи кремове, опитай с тях. Хумата също има избелващо действие, както и пресният лимонов сок. Но не прекалявай защото и двете са силно изсушаващи.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мерси TheBeliever !

Супер фен Аватара на tonssy
    Освен нещата, които изброи TheBeliever, наскоро разбрах, че и сокът от краставица помага за премахването на луничките.

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Дерматолог?
    ^^^
    Бургас <3

Цитирай Първоначално написано от TheBobqk Виж мнението
    Дерматолог?
    Имам една приятелка, която така отиде на дерматолог и с някаква процедура ѝ махнаха луничките, обаче кожата ѝ не го понесла и сега цялото ѝ лице е на петна - с една дума още по-зле е станало.

Повече от фен
    с една дума дръж си ги

Цитирай Първоначално написано от pamito14 Виж мнението
    с една дума дръж си ги

Повече от фен Аватара на cw3tty
    Град
    Sofiq
    слагаш магданоз в малко вода и чакаш да заври, мажеш се сутрин и вечер с водата

Супер фен Аватара на mlakniwe
    аз имам много на носа, ама не ми пречат

Маска с аспирин
    Маската се прави преди лягане. 1 таблетка аспирин се стрива на прах и се смесва с 1 к.ч, изцедено кисело мляко. Маската се нанася на чисто лице и се оставя да престои 10 минути, след което се измива. Маската трябва да се прави през ден в продължение на 1 месец.

Компрес от мед
    Вземете 100г домашен мед и го смесете със сока от един лимон. Получената смес нанесете на стерилна марля и наложете за 15-20 минути на местата, които са покрити с лунички. Резултатът се забелязва след редовното прилагане на 15-20 маски.

Маска с мая
    За да се избавите от пигментните петна, смесете 20 грама мая и половин чаена лъжичка от сока на розов грейпфрут. Нанесете на лицето. След 20 минути се измийте с хладка вода и нанесете подхранващ крем.

Необходими продукти:
    20 г. бадеми, 1 ч.л. студена преварена вода, 1 ч.л. мед

Начин на приготвяне:
    Бадемите се заливат с вряща вода, за да се отстранят ципите им, отцеждат се и се счукват в дървено хаванче. Смесват се с преварената вода и меда. Получената маска се нанася върху измито и подсушено лице, престоява 15 минути, след което се отстранява с хладка вода.
    Иначе има и такива кремове, майка ми използваше един с А, ама не се сещам как точно се казва. Опаковката му е розово бяла с една буква А отпред, но той е доста агресивен, както и всички други такива кремове, ако си малка, по-добре не прибягвай до химия. Надявам се да съм била полезна
    Едит: И аз ще те посъветвам да си ги оставиш. От една гледна точка са доста симпатични, а и от друга премахването им не се знае колко ще увреди кожата ти, особено ако е чувствителна.
    Последно редактирано от SlowDown : 06-26-2013 на 22:10

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    запази си ги ,много е сладко да имаш лунички !!!!!!!!!!!!!!!!!!:Д:Д:Д:Д

Ама то е толкова сладуресто да си имаш лунички! Най-безвредно е да си ги прикриваш с BB крем/фон дьо тен.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ^моите не могат да се прикрият без много плътен слой + пудра, не е оферта, особено за лятото

оттърване при някой хора няма, на 23 вече станах, вместо да избледняват, имам чуството, че повече стават

пази се от слънцето с фактор, поне да не излизат нови, и кремчета съм пробвала и с какви ли не заленчуци съм се мазала, махане няма...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

да, гадост...а не мога да разбера какво точно намират хората за сладко в тях...

Понякога не мога да разбера хората тези които нямат лунички искат да имат тези които имат искат да ги махнат. Затова по-добре се радвай на това което имаш.

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Масово хората с лунички не си ги харесват,а на другите им харесва.
    Е зависи и какви са,не на всеки му отиват и не всеки се харесва.
    Аз харесвам лунички,ако са малко и не много натрапчиви.Това например е кофти –> http://www.hospital.bg/images/news/2...00x300_511.jpg
    Но се съмнявам,да можеш да ги махнеш на пълно,или както писаха по - нагоре има вероятност да останат белези или петна.За това по - добре ги приеми и ги превърни в нещо хубаво.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си