- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Забавни и свежи филмчета?
Здравейте, много ми се гледа много свеж и смешен филм. Проблема е, че повечето такива съм ги изгледал, за това ви моля в коментарите да напишете няколко. Ако знаете повече от един филм, то ще се радвам да напишете и него. Все пак, колкото повече, толкова повече... и умрял от свръх доза. Таа ще помоля за филмчетата в коментарите
![]()
Забравих да спомена, че си падам по- комедии най- вече, но то вероятно се подразбира от написаното по-горе
![]()
Accidental Husband
I give it a year
На тез съм се смяла :Д
Ехоо... 36 преглеждания, 1 отговор с филми, моля ви се дее![]()
The Hangover (1,2,3), What happened in Vegas, How High, 40 days and 40 nights, How to lose a guy in 10 days, Road Trip ...
https://www.facebook.com/media/set/?...8671128&type=3 тук има много готини комедийни филмчета![]()
ей хора някакво ми е супер лигаво...да препоръчате някой филм подобен на 27 dresses?![]()
Ооо, 27-те рокли ми беше любим.
This Means War
Think Like A Man
One Day
The Vow
New Year's Eve
Crazy, Stupid Love.
Friends with Benefits
Something Borrowed
The Bounty Hunter
Valentine's Day
Confessions of a Shopaholic (Тоя много прилича на 27 dresses)
The Ugly Truth
Because I Said So
The Cutting Edge: Going for the Gold
13 Going on 30
10 Things I Hate About You
Clueless
Pretty Woman
Поувлякох се. Приятно гледане.![]()
Уф, и аз съм така, падам си по тия филми.
Honey, Honey 2?В няколко теми ги написах.
Ако имаш кино в твоя град отиди да гледаш We're the Millers, aко не - изчакай да го качат в замунда или арена. Много весел филм, добре си се посмях.
А за момичетата..
Burlesque
Wild child
Jane by design (сериал)
Beauty and the briefcase
Confessions of a shopaholic
It's a boy girl thing
Life as we know it
The ugly truth
The proposal
За тези се сещам в момента.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
мерси на всички^^ сега остава да си намеря и дружка за филма, че не ми се гледа самичка...чудя се дали ще се намери някой да се навие за sleepover в последния момент![]()