.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: Nujda ot drehi...

Smile Nujda ot drehi...

Zdraveite!!! Pochti na 18 sum... na esen shte sum posledna godina v uchilishte Problemut, koito iskam da spodelq s vas e sledniqt.. ot kakto se pomnq v uchilishte vinagi sa mi se podigravali i sa me komentirali, che ne se oblicham hubavo, nqmam hubavi drehi i chesto xodq s edni i sushti.. imam oshte 2 sestri i jiveem samo s maika ni i tq nqma vuzmojnost da ni osigurqva novi drehi chesto.. mnogo puti se e sluchvalo nqkoq neina priqtelka da ni podarqva drehi ot neinite deca.. iskam da pomolq nqkoi ot tuk s dobro surce, koito moje da mi pomogne - da podari svoi drehi, koito ne nosi... shte sum bezkraino blagodarna

виж си лс-то.

Извинявай много, но не е ли жалко така да просиш като циганка?

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Преди време пак беше пускала такава тема и до колкото си спомням доста хора ти пратиха дрехи.. странно
    Дрън-дрън

anonymous895156
    Guest
    После си ги пускат в магазините "Дрехи втора ръка", това са скалъпени истории.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от hristo99 Виж мнението
    Лапенцата 99-ти набор да си затварят устите.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    оо, извинявай, обаче не е ли всеки аспект на историята възможно най-тъжният?
    Фейк.
    // по никакъв начин не искам да обидя хората в това положение, но тук определено нещо не е наред
    Последно редактирано от dimitar., : 06-22-2013 на 20:30

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Когато ти се намериш в същото положение, тогава ми говори какво е жалко и какво не е.

Пикльо загубен.

anonymous929647
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    +1 ... Има и такива хора, които нямат какво да облекат, но тази определено не е от тях. Майка им нямала пари да им купува дрехи, а за компютър и интернет - има?!?! Странно, а? Плюс това, повечето деца, които са по-бедни, са и по-възпитани. Вижте, че е писала на латиница! Цялата история е измама, сигурно само, за да спечели пари!!!

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    +1

Ще ме е срам, ако така търся дрехи от непознати, при това в интернета... Казваш, че си на 18. Лятото не може ли да си потърсиш почасова работа, да си заделиш пари и да отидеш да си купиш, отколкото да търсиш от хора в интернет?

А, недей така! hristo99 има право.

Цитирай Първоначално написано от RadiND Виж мнението
    +1 ... Има и такива хора, които нямат какво да облекат, но тази определено не е от тях. Майка им нямала пари да им купува дрехи, а за компютър и интернет - има?!?! Странно, а? Плюс това, повечето деца, които са по-бедни, са и по-възпитани. Вижте, че е писала на латиница! Цялата история е измама, сигурно само, за да спечели пари!!!
    Да, плюс това такива хора, които нямат достатъчно пари, за да си купят дрехи, са и скромни, но това момиче не е такова... Твърде жалко ми се струва, за да иска дрехи от другите...
    Дано темата да е лъжа, защото не е никак хубаво така да се преструваш.

Забравих да кажа да си кирилизираш темата, защото ще ти я затворят.

Ти пък да не си нещо повече от мен, че да ми правиш забележки?

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Когато ти се намериш в същото положение, тогава ми говори какво е жалко и какво не е.

Пикльо загубен.
    Какво положение? Момичето си има дрехи, има си компютър, да не е някое сираче от Африка, че да проси?

Град
    София, България
    Ти пък да не си нещо повече от мен, че да ми правиш забележки?

Какво положение? Момичето си има дрехи, има си компютър, да не е някое сираче от Африка, че да проси?
    Не виждаш ли какъв си дрисльо, бе. Вчера си излязъл от детската градина.

А, значи, можеш да просиш единствено, ако си сирак и си от Африка, а?

Бедността в различните страни е различна. В Африка нямат дом, храна, компютър и дрехи, окей. Авторката може да има всичките, но да не може да си позволи нови. Тя за Африка не е бедна, но в Европа - е.

Пак ти го казвам - когато се намериш в същата ситуация (нямащ пари за нищо), тогава ми кажи, че тя проси като "циганка".

Гледай как нарочно се правиш, че си ме разбрала грешно и увърташ думите ми. МОМИЧЕТО СИ ИМА ДРЕХИ!!! И престани да обиждаш, какъв ти е проблемът? На тебе никой нищо не ти е казал, а почваш да ме обиждаш. Ако става дума за балът и и за бална рокля, да беше написала така, но тя казва, че има дрехи за училище, всекидневни и т.н., но иска други. Защо ме нападате така все едно съм престъпник? Що за простаци сте!?
    Последно редактирано от hristo99 : 06-23-2013 на 13:20

Остави я, въпросната госпожица няма с какво друго да парадира, освен с възрастта си, въпреки че подозирам че е на току-що навършени 16 и си мисли, че е хванала Господ за шлифера.

Град
    София, България
    но тя казва, че има дрехи за училище, всекидневни и т.н., но иска други. Защо ме нападате така все едно съм престъпник? Що за простаци сте!?
    Да ти е минавало през ума, че може би дрехите, които носи са скъсани/износени/малки?

По-лошо си от престъпник.

Не съм на "туко-що навършени 16" нито пък си мисля, че съм хванала Господ за члена. Скочихте на момичето без изобщо да се замисляте; обвинихте я, че проси като циканка, макар истината да е далеч друга. То иска просто различни дрешки, за да не и се подиграват в даскало. Какво лошо има в това?! Но не... Нали има дрехи на гърба си, би трябвало да се засрами, заради сираците в Африка. Като че ли е поискала Айфон 5-ца. Апф.

Приключвам тук. Надявам се авторката да намери каквото търси.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bulgvarr Виж мнението
    Остави я, въпросната госпожица няма с какво друго да парадира, освен с възрастта си, въпреки че подозирам че е на току-що навършени 16 и си мисли, че е хванала Господ за шлифера.
    Прав си, подобни хора просто нямат с какво да се самоизтъкват и започват да говорят за възрастта си. Тъжно

Izvinqvai, no tova ne e vqrno !!! Do sega ne sum puskala temi nikakvi... vchera se registrirax...

ot edna priqtelka polzvam internet i kompiutara i......

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Ти можеш да се регистрираш и 20 пъти Както и да е, не ми се спори. Но преди време имаше такава тема, до колкото си спомням "ситуациите" ви съвпадат и доста хора помогнаха на онова момиче /щом твърдиш, че не си ти/
    Дрън-дрън

da otochnq..jiveq s edin roditel (maika mi) imam sestra na 3 godini.. i sestra bolna ot diabet, za neq otivat golqma chast ot parite, koito maika mi izkarva i dori ne stigat..ne si kupuvam novi drehi i ako si kupq shte sa neshto za 10tina leva i to po 1-2 puti v godinata.. v momenta imam edni edinstveni obuvki - maratonki.. v uchilishte postqnno me komentirat che se oblicham s pochti edni i sushti ..parcali vseki den... omruznalo mi e.. tova mnogo mi teji i na uchilishte nqmam jelanie da xodq.. napisax tazi tema, prosto da pomolq nqkoi, koito ima vuzmojnost da mi podari nqkakvi drehi, koito ne mu vlizat v upotreba.. ne znam zashto tolkova me napadate, za koeto...

za purvi put pisha tuk.. vuzmojno e i drugo momiche bilo v moeto polojenie.. vsushnost znam i sum sigurna, che decata v moeto polojenie sa mnogo ... za jalost

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си