- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- "Плоско коремче"
Здравейте =) Нова съм във форума и съжалявам , ако има подобна тема .
Пиша , за да ви попитам за най-добрия начин за плосък корем .
Аз започнах да правя по 100 коремни преси на ден и да увеличавам броя постепенно , но не знам дали ефекта ще е такъв , какъвто аз бих искала да е , за това се обръщам към вас за съвет .
Благодаря =)
Коремните само стягат коремните мускули.. За да стане корема ти плосък, трябва да свалиш излишните мазнини. Това става с кардио упражнения и подходящо хранене..
Кардио,кардио,кардио!!! + коремните
А и ако се опитваш да постигнеш някакъв ефект ''до лятото'' ,за 10 дена няма да успееш.НО не спирай да тренираш цяла година,за да може другото лято да си с хубаво плоско коремче,капиш?![]()
Мерси за съветите , ще ви послушам . Аз правя кардио упражнения плюс коремните , значи вървя по правилния път .![]()
бре, отскоро си почнала да правиш по СТО коремни преси??? Ти ме изуми, но как да е.
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Учудващо си е, защото аз като почнах да правя коремни преси за пръв път правех по 15 на ден и постепенно ги увеличавах. Сега правя по 65 някъде, ама са комбинирани със странични и други...
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Аз нямам проблема с килограмите, по рождение съм слабичка. Имам късмет и че се оформям бързо. Правя около 300 коремни преси на ден по 3 серии и от 2 седмици насам вече виждам резултата. Отделно карам и колело.
ами някъде от месец правя това: http://www.youtube.com/watch?v=DPdpsvOxMoI
мисля, че има ефект![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Мисля, че не е добре всеки ден да се натоварва само една и съща група мускули ..
Мда, кардио на гладно.
FuckingFreak, на нея явно й е трудно, защото тренира от скоро![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Всъщност коментара ми беше насочен към изказването над мен, не е за авторката.
https://nestle-fitness.com/bg/flatbellyprogram/
пише ти каква храна да ядеш и разни упражненийца![]()