.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Типичен пример,че любов и щастие не се купуват с пари.Има много момичета,които искат сериозна връзка,моля ти се.Ако почнеш да обясняваш,че всички жени са сребролюбки и са били с теб заради уникалния ти външен вид и парите на вашите,ще си абсолютен минус.Показвай на хората и главно на момичетата себе си,личността си,не парите,частните партита,колите,часовниците и тнт.Ще намериш момичето за теб,просто не е дошло времето.Хубаво е,че не искаш да го направиш за пръв път с някоя к*рветина за една нощ,поздравявам те за този избор.Повярвай ми,няма да съжаляваш,прояви търпение.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    Типичен пример,че любов и щастие не се купуват с пари.Има много момичета,които искат сериозна връзка,моля ти се.
    Определено е така.Донякъде те разбирам. Искаш момиче, но не искаш какво да е. Предполагам, че трябва да е от висшето общество т. е. да сте от една класа, но от твоите среди не се получават нещата. От друга страна се съмнявам да тръгнеш с обикновено момиче, от средностатистическо семейство с 1000 лв доход на родителите. Личи си, че си интелигентно момче, имаш добри обноски, не мисля че толкова те нападат съфорумците, колкото може би се подразниха от самохвалството ти. Не ме разбирай погрешно, но аз също смятам, че щом искаш момиче не бива да се хвалиш с какво разполагаш, защото ще отблъснеш почти всяка. Пожелавам ти много късмет и разбира се, една хубава и порядъчна приятелка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си